0
Domaći fudbal

General view of Marakana stadium in Belgrade September 9, 2009. REUTERS/Charles Platiau (SERBIA SPORT SOCCER) - RTR27WTX

POZNAT RIVAL: Crveno-beli počeli sa treninzima, za subotu zakazan i prijateljski meč

Objavljeno: 31.08.17 u 15:55

Zvezdine pripreme za nastavak sezone su počele, a osim treninga, fudbalere Crvene zvezde očekuje i jedna prijateljska utakmica.

Tim Vladana Milojevića je nakon 155. večitog derbija imao tri slobodna dana, a od danas su crveno-beli ponovo u trenažnom procesu.

U subotu, 2. septembra od 11 časova, na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić biće odigrana prijateljska utakmica zatvorenog tipa između Crvene zvezde i Rada. Zvezdin Jutjub Kanal će direkto prenositi ovaj meč.

Za Crvenu zvezdu neće igrati fudbaleri koji su pozvani u reprezentacije. Neće biti  Srđana Babića, Nemanje Radonjića i Luke Adžića koji su dobili poziv selektora mlade reprezentacije Gorana Đorovića da se pridruže pripremama za utakmicu protiv Gibraltara, a izostaće i Ričmond Boaći i Gelor Kanga koji su otputovali na zasluženi odmor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter