0
Domaći fudbal

‘ELIT NEON KUP’, PRVI DAN: Tri pobede Partizana, prošlogodišnji prvaci bolji od Čuke (FOTO)

Objavljeno: 31.08.17 u 21:05

Danas je počelo novo izdanje međunarodnog ‘Elit Neon kupa’ koji se igra na Adi Ciganliji, uz učešće velikog broja srpskih klubova, a medijski sponzor turnira je HotSport.

Kao što je poznato, na ovom događaju nadmetaće se deca do 12, 14 i 16 godina i po uzrastima će ekipe biti podeljene po grupama, nakon čega će se igrati polufinala i finala zakazana za nedelju.

Kada se radi o srpskim klubovima, učešće su uzele ekipe Partizana, Rada, Čukaričkog, Brodarca, Altine, Voždovca, Zemuna, Teleoptika, a pošto je turnir međunarodnog karaktera tu su i timovi Olimpije iz Slovenije, Altinordua iz Turske, APOEL-a sa Kipra i Juniorula iz Rumunije.

Prvog dana apsolutno pobednik je Partizan, koji je ostvario trijumfe u sve tri starosne kategorije. Najpre su deca do 12 godina bila bolja od Zemuna sa 7:2, u još jednom srpskom derbiju Čukarički je bio bolji od Rada sa 2:0, Altina i Teleoptik su remizirali 2:2, dok je Voždovac poražen od APOEL-a sa 5:2.

FOTO: Facebook / Elite Neon Cup

U srednjoj kategoriji, igrača do 14 godina, Partizan je deklasirao Olimpiju iz Ljubljane sa 5:0, Čukarički je poražen od prošlogodišnjeg šampiona turskog Altinordua sa 2:0, dok je kasnije bio bolji od Juniorula. Ubedljiv je bio i Rad protiv Brodarca trijumfom od čak 6:0.

FOTO: Facebook / Elite Neon Cup

Zaniljivo je bilo i u konkurenciji talenata do 16 godina, gde je Partizan najpre trijumfovao nad APOEL-om, da bi stariji igrači Olimpije iz Ljubljane ‘osvetili’ svoje mlađe kolege pobedom nad crno-belima od 2:0.

I u ovom uzrastu turski Altinordu je bio bolji od Čukaričkog, ovog puta rezultatom 3:1, a Rad je trijumfovao nad APOEL-om 2:0 i otkinuo bod Olimpiji u trileru – 2:2.

FOTO: Facebook / Elite Neon Cup

Drugog dana takmičenja, sutra ujutru od 11:40h, očekuju nas srpski derbiji u konkurenciji U12 između Čukaričkog i Teleoptika, kao i Partizana i Voždovca.

U duelima kategorije U14 zanimljivo će biti u susretima Brodarca i Partizana, Čukaričkog i Voždovca, kao i Partizana i Rada, dok će u U16 Čukarički na Rad i Juniorul, Partizan na Brodarac, koji će se sastati i sa Altinorduom…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter