0
Evropske lige

ŠOU U FRANCUSKOJ: Razgovor Jovetića i predsednika Olimpika dostojan najboljih komedija

Objavljeno: 29.08.17 u 00:38

Monako je pronašao zamenu za Kilijana Mbapea.

Posle Italije, Engleske i Španije, Stevan Jovetić će zaigrati i u Francuskoj. Crnogorski reprezentativac je sinoć u društvu svog agenta doputovao u Monte Karlo, dogovorio svoje uslove, a prethodno su Kneževi postigli sporazum sa Interom. Jovetić je bio gost na meču protiv Marselja i posmatrao je nove saigrače koji su deklasirali goste rezulttaom 6:1. Monako će platiti Nerazurima 11.000.000 evra na ime obeštećenja što je otprilike ono na čemu je Inter insistirao ovog leta.

Pre Jovetićevog dolaska u Monte Karlo, dogodio se događaj dostojan najboljih komedija. Crnogorac je iz Nice u Monte Karlo putovao zajedno sa predsednikom Marseja Žak Anri Ejrom.

Predsednik Olimpika je putovao na utakmicu sa Monakom, a Jovetić na završne pregovore sa istim klubom, kada je nesrećni Ejro, ne prepoznajući saputnika rekao da Olimpik dovodi Jovetića.

Kada mu se Jovetić predstavio, Ejro se razbesneo i rekao mu da za ponedeljak ima zakazane lekarske preglede u Marseljuu, piše engleski Miror. Dan kasnije Jovetić je završavao formalnosti oko prelaska u Monako.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter