12
Domaći fudbal

POZNAT NASLEDNIK ĐURĐEVIĆA: Partizan dovodi napadača iz Turske

Objavljeno: 29.08.17 u 19:50

Partizan je u smiraj prelaznog roka angažovao Zorana Tošića, Nemanju Antonova i Milana Mitrovića, ali tu izgleda nije kraj.

Pokušava Partizan da ojača tim, a posle prodaje Uroša Đurđevića u Olimpijakos povlače se potezi za dovođenje naslednika za nastavak sezone na tri fronta. Kako saznaje HotSport, Liverpul je odbio da pusti Lazara Markovća, a menadžer Jirgen Klop je zajedno sa rukovodstvom odlučio da Srbin bude pozajmljen Votfordu.
 
Klub se okrenuo drugom rešenju i izgleda da je sudbina Petra Škuletića da drugi put postane član tima iz Humske. Njegov status u Genčerbirligiju nije potpuno definisan na startu sezone u Turskoj, pa se sve češće šuška da do četvrtka može da se sklopi aranžman sa Partizanom.
 
Posle odlaska iz ruske Lokomotive napadač se odlučio za drugi inostrani angažman, ali je svakako Škuletiću veći izazov da igra u Ligi Evrope nego da sedi na klupi turskog kluba. 
0
0

12 Komentara

  1. Ako je ovo tacna vest onda ce po meni Skuletic sigurno biti Ilijeva bomba nad bombama. Ja sam od samog pocetka prelaznog roka navijao da se u klub vrate Raca Petrovic i Petar Skuletic jer bi sa njima Partizan bio uveliko jaci i kompletniji. Raca u tandemu sa Evertonom bi bio bas ono sto Partizanu fali ispred odbrane a Skuletic u napadu bi nam doneo skok igru i uz Tavambu predstavljao tandem razbijaca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Godinama vas u derbijima drzimo „u zatvoru“ i sad ste se nasli vi da nesto kazete. Velika je sramota tako pricati a „zaboravljati“ dva cista penala koje vam je poklonio vas dragi grujara-jajara!
    Ako nista drugo hajde da malo razmislite koji je rezultat na kraju meca na vasem stadionu? Niste pobedili a mi cemo vam odrati kozu u decembru na Stadionu Slave! I to ce biti dovoljno da se oprostite odsvake vrste ambicija sto se titule tice. Zapamtite-nase iskustvo iz proslog sampionata je toliko vredno da je neprocenjivo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Otprilike bice tako: tresla se gora , rodio se Skuntelar! U svakom slucaju, nije lose, brzo ce se uklopiti i igrace sa motivom igraca svoga kluba, koji voli i za kojeg ce dati poslednji atom snage za uspeh. Ako je tako, onda neka je sa srecom i DOBRO NAM DOSAO SKULETA!

    0
    0
    Odgovori
      • Pinokio ti sada ociglreno u fazi kada ti nosic raste hahhhhhhh.
        Dva penala nisu sudjena ali to u opste nije cudno jer 20 godina nije sudjen penal u derbiju za Partizan!
        Vi imate monopol na penal u derbiju tako jedino mozemo da definisemo!
        A STO SE TICE SLEDECEG DERBIJA, SA SVIM OVIM NOVIM IGRACIMA IZUCEMO VAS KRATKO I JASNO!
        NI SUDIJE VAM NE MOGU POMOCI, JER MNOGO SMO JAKI TO ZNA PROTIVNIK SVAKI!

        0
        0
        Odgovori
      • Misliš i dalje da ste jači, ja ne mislim da ste i bili i jači nego smo sad mi mnogo, ali baš mnogo jaki osetićeš sledeći derbi.

        0
        0
        Odgovori
      • Pa vi cigani najbolje znate kako je on sutirao ka istom tom golu 😉 nadaj se da nece doci, pa kad zagrme Suma, Tosic, Skuletic, Tawamba i Jankovic, iz iste mreze 5 outa ce te vaditi tu loptu

        0
        0
        Odgovori
      • Јесмо слабо одиграли, али ће ти израсти нос од муке кад будеш гледао следећи дерби…

        0
        0
        Odgovori
      • baš ste se i vi u derbiju pokazali…
        i ćorava koka nekada zrno nabode…
        govorio sam da partizan neće izgubiti od jalove zvezde ionako partizanu nije bio prioritet da vas tarabi…

        0
        0
        Odgovori
      • Covece kako vas nije sramo da komentarisete bilo sta za to na 4 zanja derbija smo vas zgazili na 2 niste sutnuli u okvir gola o cemu pricas i kog kao zezas koliko ste dali gola u zanja 6 derbija seti se malo. Ili samo verujete terzicu da je kokeza tesla njutan vasiona krivi za izgubljenu titulu

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter