13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MITROVIĆ NA PROMOCIJI: O najvećem klubu u kojem je igrao, reprezentaciji, ali i Zvezdi (FOTO)

Objavljeno: 29.08.17 u 14:06

Za dva dana, prvak Srbije je prromovisao dva nova igrača i to velika pojačanja.

Od danas je Milan Mitrović i zvanično fudbaler crno-belih i nakon reprezentativne pauze će imati priliku da debituje.

Svoje oduševljenje nije krio ni sportski direktor kluba, Ivica Iliev koji je otkrio da Partizan već dugo pokušava da angažuje ovog fudbalera.

– Poslednja nedelja tradicionalno nam daje svakodnevno druženje, posle jučerašnjeg potpisa Zorana Tošića, danas vam predstavljam štopera kog sam ‘jurio’ od kako sam došao. Ne samo mi, nego još nekoliko klubova iz okruženja i napokon smo se dogovorili da nas pojača. Sve četiri poslednje godine je igrao u gotovo svim utakmicama, i pored poslednjih nekoliko meseci posle povrede je proveo u individualnom radu. Doneće nam velike stvari, nadam se da će se pokazati kao pun pogodak, jer su ga želeli mnogi treneri koji su bili u Partizanu do sada, počeo je sa pričom Ivica Iliev.

Ljudi koji su upućeni u turski fudbal, znaju da je Mitrović bio jedan od najboljih stranih štopera u toj zemlji. Bio je odan Mersinu i onda kada se klub nije nalazio u povoljnoj situaciji, kada su ispadali iz elite. Ostao je sve do isteka ugovora, da bi se nakon nekoliko godina želje srpskih najvećih klubova, vratio u Superligu.

FOTO: STARSPORT

– Velika mi je čast što sam došao u klub sa velikim ambicijama. Drago mi je da sam došao da radim sa trenerom koji je bio štoper, naučiću dosta. Osim poslednjih mesec, dva, kada sam radio pojedinačno, igrao sam konstantno. Nisam više želeo da odugovlačim i možda mi je malo krivo što nisam ranije prihvatio ponudu, ali hvala im na strpljenju, počeo je novi štoper crno-belih i u nastavku rekao:

– Imao sam ponude iz Turske, ali sam odlučio – Partizan je pravi klub za mene. Imamo velike šanse, odrađen je vrhunski prelazni rok i ako budemo imali sreće i izbegnemo povrede, mislim da ćemo imati velike šanse u Evropi i Superligi naravno. Sve je podignuto na viši nivo, u Turskoj se ulaže dosta u fudbal i sigurno je mnogo teže od Srbije, ali mislim da je Partizan najveći klub u kom sam bio. Očekujem da dosta dam Partizanu, na kraju krajeva i Partizan meni, a zašto da ne i dobijem poziv u reprezentaciju, otvoreno je rekao Mitrović.

Sportski direktor prvaka Srbije je rekao ono što su čekali gotovo svi navijači, a to je da će biti još pojačanja. Čeka se još neko ‘bombastično’ posle Zorana Tošića, a već se mnoga poznata imena pominju.

– Avgust je bio zahtevan, mnogo iskušenja, bitnih utakmica, a određivao se dalji tok sezone. Čak i moja pozicija i naravno da sam zadovoljan kada se završava na najbolji mogući način. Ovo sve samo pokazuje koliko je ulazak u grupnu fazu Lige Evrope bio važan za klub. Mislim da će biti još pojačanja, dodao je Iliev.

Nije tajna da je Milana Mitrovića želela i Crvena zvezda, čak je bio uspostavljen i kontakt ali crveno-beli nisu uspeli da realizuju dovođenje štopera iz Mersina.

– Sve je to iza mene, imao sam i dosta poziva iz Turske. Možda sam odugovlačio i razmišljao, ali kada donesem odluku – to je to. Partizan je pravi klub sa mene.

FOTO: STARSPORT

Iz Humske: Stefan Smuđa

0
0

13 Komentara

  1. Ja sam normalan covek Sergio, zavisi na sta si mislio, nemam nikave veze, al imam veze sa fudbalom, pratim, i znam da ce partizan daleko bolje proci, bar tako verujem, zato seli se na komentare u drugom taboru, pozdraaaaav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sergio, zavisi na sta si mislio, nemam nikave veze, al imam veze sa fudbalom, pratim, i znam da ce partizan daleko bolje proci, bar tako verujem, zato seli se na komentare u drugom taboru, pozdraaaaav.

    0
    0
    Odgovori
    • Pusti digli su se kao i na derbiju pa ćorak nismo mi krasnodar ili sparta ovo resto kad dođe biće kriv kokeza tole i vučić će biti krivi kad ovog terzića uhapse onda vam je kraj vi nemožete ni Keln dobiti, a kamoli Arsenal živi bili pa videli.

      0
      0
      Odgovori
    • Da bi dao odgovor trebalo bi da si malo pismen…. Koja tacka, zapeta, veliko slovo…“nemoze“…. ubija koliko si nepismen! Fuj

      0
      0
      Odgovori
  3. Bageristo, pa ne zeli covek da se obruka protiv Arsenala i ostalih redom. Partizan ima sanse da prodje dalje realno,a zvezda realno ni da zamirise prolaz, nekom ispade grupa za sansu dalje a nekome samo da osete miris grupe pa ko zna kad opet, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
  4. nije arsenal ono što je nekada bio, kao ni što vi niste…
    uostalom igrati protiv nekog anonimnog kluba i primiti 3 odnosno 4 gola na jednoj utakmici od tima koji za svoju istoriju takmičenja u evropi nije postigao za sve utakmice toliko golova koliko protiv zvezde…
    baš ste mi ga vi neki veliki klub…

    0
    0
    Odgovori
  5. Слажем се да је добар играч,али да ли може неко да ми каже колико је висок,јер озбиљан штопер мора да има минимално 1,90.Поздрав

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter