0
Evropske lige

BURNO U LONDONU: Arsenal ostaje bez najboljeg igrača, a Venger pokušava da dovede štopera

Objavljeno: 29.08.17 u 15:46

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, uporno ovog leta ponavlja da Aleksis Sančez nije na prodaju, ali kako stvari stoje velika je verovatnoća da će Čileanac preći u Mančester Siti.

Prema navodima ostrvskih medija, Mančester Siti je poslao senzacionalnu ponudu Arsenalu za Aleksisa Sančeza po kojoj je spreman da uz novac u London pošalje Rahima Sterlinga. Čileanac je nezadovoljan u Arsenalu posle katastrofalnog starta sezone i želi da napusti Vengerov tim, dok je Sterling fantastično počeo sezonu postigavši dva gola u prva tri kola.

Na pragu odlaska iz Arsenala je i Škodran Mustafi, a Arsen Venger je poslao ponudu za štopera VBA Džonija Evansa. U trci za bivšim štoperom Mančester Junajteda je i Mančester Siti. VBA je već odbio ponudu „građana“ za Evansa od čak 30 miliona evra za njega, što mnogi na ostrvu smatraju da je van svake pameti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter