3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV VEĆ NAJAVIO NOVA POJAČANJA: Do juče smo bili u blatu, a sada u velikim visinama! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.17 u 17:10

Već za sutra u 13 časova zakazana je nova promocija na stadionu u Humskoj, jednog od velikih igrača koje je danas najavio sportski direktor Partizana.

Iako se odlazi na reprezentativnu pauzu, euforija je zahvatila crno-bele nakon današnjeg potpisa Zorana Tošića i promocije na stadionu u Humskoj. Partizan je doveo prekaljenog i trofejnog momka koji će sasvim sigurno doneti kvalitet timu Miroslavu Đukiću.

– On je bio san, mašta. Navijači Partizana njega nisu mogli ni da zamisle do pre par dana. Do juče smo bili u blatu, a sada smo u velikim visinama. Sada smo pokazali da smo evropski klub – izjavio je danas, između ostalog, Ivica Iliev.

Zatim je odgovorio na pitanje novinara oko najavljenih dolazaka, ali i odlazaka iz kluba.

– Biće još dolazaka, sigurno. A što se tiče odlazaka, ne mogu da pričam, ali biće i njih. Ima interesovanja.

– Potrudićemo se da u narednih nekoliko dana dovedemo još par velikih igrača, Zoranovog ili približnog kalibra.

Prvo će stići već sutra, jer je medijima prosleđena informacija da je nova promocija pojačanja crno-belih zakazana za sutra od 13 časova. To će gotovo izvesno biti štoper Milan Mitrović, o kome smo već danas ranije pisali.

FOTO: PROFIMEDIA, SESKIMPHOTO

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter