0
Evropske lige

CENA PRAVA ‘SITNICA’: Borusija Dortmund obilato pomogla Partizanu (FOTO)

Objavljeno: 28.08.17 u 15:27

Borusija Dortmund prodajom Osmana Dembelea u Barselonu je zaradila 105.000.000 evra, pa joj nije bilo preskupo da popriličan deo tog novca potroši u Kijevu.

Posle žreba za grupnu fazu Lige Evrope, mnogi navijači Partizana pohitali su na ‘jutjub’ i ‘gugl’ kako bi se bolje upoznali sa protivnicima, a međi njima i Dinamom iz Kijeva, prvim favoritom u grupi B, gde su još Jang Bojs i Škenderbeg.

Upravo tako su mogli da vide da je Andrej Jarmolenko najbolji igrač vicešampiona Ukrajine, ali on od danas nije više član Kijevljana.

Borusija Dortmund je ‘pomogla’ Partizanu tako što je oslabila Dinamo kupovinom Jarmolenka za čak 25.000.000 evra, što je tek nepuna četvrtina od novca koji je zaradila prodajom Osmana Dembelea u Barselonu.

Reprezentativac Ukrajine, i po mnogima trenutno najbolji fudbaler te selekcije, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ‘milionerima’, a u skladu sa svojim kvalitetom i očekivanjima zadužio je dres sa brojem devet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter