16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Bomba! Partizan pregovara sa bivšim napadačem Barselone! (FOTO)

Objavljeno: 26.08.17 u 10:48

Crno-beli bi ovim poslom mogli da dobiju jedno od najvećih pojačanja u poslednjoj deceniji.

Partizan je očigledno ozbiljno shvatio plasman u Ligu Evrope i dobru grupu koju je sinoć dobio te je rešio da se ozbiljno pojača.

Šampion Srbije vodi pregovore sa Bojanom Krkićem, koji je posle pozajmice u Majncu trenutno u drugom planu u Stouku.

Odlazi verovatno Uroš Đurđević u Olimpijakos, a iz Partizana danima sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavljuje da će ga zameniti ekstra pojačanje iz inostranstva.

Posao sa Zoranom Tošićem je sinoć završen i kako HotSport ekskluzivno saznaje, zamena za Đurđevića bi trebalo da bude Bojan Krkić koji je ponikao i igrao u Barseloni.

Posle se preselio u Romu, koja ga je pozajmilna jednu sezonu Milanu. Uspeo je napadač srpskog porekla sa španskim pasošem (majka mu je Španjolka Perez, a otac Bojan Krkić bivši igrač) da se vrati u Barsu.

Ipak, zbog jake konkurencije se odlučio da ode na pozajmicu u Ajaks. Od leta 2014. godine je član Stouka i proteklih šest meseci posle teške povrede kolena nastupao je za Majnc.

Na 11 mečeva postigao je jedan pogodak. Omaleni golgeter se dvoumio na poziv Radomira Antića da obuče dres Srbije 2010. godine, a za najbolju selekciju Španije ima jedan meč i sedam za Kataloniju.

Pod ugovorom je sa engleskim klubom, a na početku sezone je rezerva i posle dolaska Hesea tražio je da promeni ekipu, kako bi igrao. Partizan je ušao u ozbiljne reazgovore sa Krkićem i rasplet može da se očekuje u naredna dva do tri dana.

U Humskoj očekuju da se posao uspešno završi, ali su i dalje zakopčani, kako bi uspeli u „poslu leta“. Novac je zarađen od prodaje Leonarda i kasa će se dopuniti prodajom golgetera Đurđevića.

0
0

16 Komentara

  1. Decko nemoze da se sastavi vec duze vreme ja mislim sa je to velika greska. Bolje da su probali da dovedu Mitrovica na pozajmicu onaj debilko ga i onako nepusta da igra.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolje da je dosao Stoiljkovic,snazan je centarfor i dete Partizana a bolja opcija je od omalenog Krkica sa njim cemo proci kao sa Sumom,velika nada mala gromada.Za nasu ligu treba snaga.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dovode se igraci koji „lepo zvuce“ za navijace. I jedni i drugi..Otkrite nekog mladog nigerijca, cileanca, rusa pa zaradite. Ovako, hm..

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakav crni Krkic da zameni Djurdjevica pa decko je totalno izgubljen za fudbal jer posle odlaska iz Barselone ni u jednom klubu nije mogao da se izbori za mesto u timu. I danas sam siguran da bi dovodjenje Skuletica bio pravi potez za napad Partizana kao i povratak Race Petrovica za tandem sa Evertonom..

    0
    0
    Odgovori
  5. Otkud pare i za Krkica ,on bas kosta, vise nego Suma tri puta? Dugovi Partizana u ovoj godini bice kao i stari Zvezdin dug,sve sto dobije od kup uefa dace za njega ,bas nema nikavog smisla?

    0
    0
    Odgovori
  6. Ja jesam navijač Zvezde, ali ako dovedu Krkica prosečna visina veznog reda i napada će biti metar i jagoda.
    Suma, Jankovic, Tošić, Krkic, Everton…

    0
    0
    Odgovori
  7. Дај доведите Месија а не ове који су од талента дошли до ничега. Повријеђен, потрошен и није хтио да игра за репрезентацију…. ко ли вам даје идеје за појачања да ми је знати

    0
    0
    Odgovori
    • Samo ti misli o tvom klubu……cenim da vam bas nisu prijatne informacije za usi…..jeste svi propali i ne znaju, dok vasi svi trazeni i na ceni, starteri al naravno oni biraju zvezdu…..gledaj u svoje dvoriste ne brini za nas, mozes samo da cujes krkic tosic antonov mitrovic…….sad kolko ti to smeta ……

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter