4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANTONOV OTPAO: Partizan se okreće svom bivšem fudbaleru koji je sada u Španiji (FOTO)

Objavljeno: 26.08.17 u 13:00

Partizan nije uspeo da se dogovori sa Grashopersom oko ‘zlatnog orlića’.

Kako HotSport saznaje, Nemanja Antonov ipak neće stići u Humsku ovog leta.

Crno-beli su morali da se okrenu drugoj opciji, a to je nekadašnji bek Partizana koji je nakon toga beležio dobr partije u Čukaričkom i zaradio prelazak u AZ iz Alkmara.

Radi se o Rajku Brežančiću, fudbaleru koji nastupa u drugom rangu španskog fudbala, za Huesku.

Brežančić je ‘dete Partizana’, ponikao je u školi tima iz Humske gde je i debitovao kao senior. Nije uspeo da se izbori za bolju minutažu u svom klubu i nakon nekoliko pozajmica prešao je u Metalac.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Ma kakvi,ovo je sigurna neka glupapodmetacina ali zametanje tragova…. Sigurno Brezancic nije igrac za sadasnji Partizan i Ilijev je sigurno mnogo inteligentniji da bi nasedao na tu vrstu patki. Garantujem da taj videti nece Partizana.osim kad se nadje u bgd da trenira na teleoptiku!
    PARTIZAN TREBA KLASNOG ,MLADJEG LEVOG BEKA JER TREBA DA PRODA EL MUNIRA ZBOG VISKA STRANACA.
    Sasvim je ok da dovedemo Mitrovica , sasvim dobar centarhalf . Kljucna tacka prelaznog roka za PFC je ko dolazi umesto Djuke. Golegeter je uvek bio i ostao igrac oko kojeg se pravi ceo koncept igre.Stojiljkovic? OK, nije lose, sigurno bi se u PFC razigrao kao i DJuka, ali ima i jos nekoliko opcija o kojima za sad ne bih.Skuletic? hajde da vidimo …..

    0
    0
    Odgovori
  2. Na momenat, po ctanju naslova sam pomislio da je u pitanju Marko Lomic i iskreno, uplasio sam se, ali kad sam procitao tekst, poceo sam da placem.

    0
    0
    Odgovori
    • Nemoj da te to muci, kao zamena stize Bojan. Sobzirom da klub nije uspeo da dovede jednog Zvezdasa, dovesce drugog! Jes da ima godisnja primanja od 2,5 miliona neto, zahvalnost premijeru ce biti odavana, svakih 15 dana!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter