0
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Čukarički odneo sva tri boda sa Banjice

Objavljeno: 25.08.17 u 22:28

 Fudbaleri Čukaričkog su pobedili Rad na Banjici u prvom meču 7. kola Superlige Srbije.

Gosti sa Banovog Brda su posle bolje igre stigli do zasluženih bodova, golom Ognjena Mudrinskog u 65. minutu meča. Asistent je bio Bogosavac koji je poslao nisku loptu u peterac, gde je najprisebniji bio bivši napadač Crvene zvezde. Bio je to prvi gol Mudrinskog u dresu Čukaričkog.

Samo tri minuta kasnije, Rad je ostao s igračem manje na terenu, pošto je Vladimir Volkov oštro startovao nad Ovusom i dobio drugi žuti karton. Ubrzo nakon crvenog kartona Čukarički jenimao dve solidne prilike. Prvo je Drinčić u 71. minutu iz slobodnog udarca sa oko 18 metara levo iskosa snažno šutirao, ali je Zogović dobrointervenisao, da bi pet minuta kasnije Zorić bio najviši u skoku, ali je njegov pokušaj glsvom završio malo preko gola.

Rad je najbolju šansu propustio u 86. minutu, kada je Milošev propustio idealnu šansu, ali je mreža gostiju ostala netaknuta. Na drugoj strani Kajević je u nadoknadi pogodio prečku.

Čukarički je posle sedam utakmica sakupio 10 bodova i trenutno je na sedmoj poziciji, dok je Rad ostao na 7 osvojenih bodova i na desetom mestu.

Superliga Srbije, 7.kolo:

Rad – Čukarički 0:1 (0:0)
(Mudrinski 65)

Subota, 26. avgust:

17.00 Zemun – Bačka
20.00 Mladost Lučani – Borac
20.00 Napredak – Javor
20.00 Radnički Niš – Radnik
20.00 Vojvodina – Spartak
20.00 Voždovac – Mačva

Nedelja, 27. avgust:

19.00 Crvena Zvezda – Partizan

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter