6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LAZOVIĆ U CENTRU SKANDALA: Fudbaler Videotona nasrnuo na Đukića (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.17 u 09:10

Sve se desilo u finišu utakmice kada je bivši igrač crno-belih hteo da se verbalno obračuna sa strategom Partizana.

Još uvek se ne zna tačan razlog zbog čega je baš Lazović nasrnuo na trenera crno-belih.

U prvi mah se mislilo da je to vezano za četvrti gol koji je Uroš Đurđević postigao, ali je verbalni napad fudbalera Videotona počeo nešto pre nego što je napadač crno-belih zatresao mrežu i trajao sve dok su se igrači Partizana radovali.

Video ove situacije možete pogledati OVDE.

0
0

6 Komentara

  1. U ovoj drzavi zaista ima mnogo“bolesnih“ nazovimo navijaca umesto da se raduju i budu ponosni sto nasi (naglasavam) nasi klubovi imaju sansu da igraju sa ostatkom evrope sitne duse ostavljaju ovakve komentare ( navijam za zvezdu oko 50 godina ) ali sam uvek odgledao sve partizanove utakmice sa bilo kojim ztranim klubom i naravno navijao da nas klub pobedi i prodze dalje ……bas bedno od onih koji sebe zovu „navijaci“ …..

    0
    0
    Odgovori
  2. …nebitna i normalna stvar u svetu profesionalnog sporta, Danko je dokazani Grobar, ALI, DALEKKKO VAZNIJE i vrednije pomena je to, sto je FKP IGRAO FANTASTICNO I OTKINUO VIDEOTON SA 4-0 i sasvim zasluzeno ide dalje, a ne ko fk devastirani zahvaljivaci sa 4-4 i sa ponistenim golom Ristica, mada im se TO vec koliko u sledecem kolu VRACA.. !!! Samo, sada se tek vidi koliko je STOJKE-NAJBOLJI GOLMAN SRBIJE SVIH VREMENA FALIO PROTIV olimpijakosa, sada bi igrali u LIGI SAMPIONA, gde nam je objektivno i mesto, ali bice sledece godine prilike za popravni sa Stojketom&Co. !!! PARTIZAN SAMPION !!! ………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • Alo nepismeni,koga ste dobili?Pa Surdulica bi prosla ove amatere!Ne pali se previse jer ces se u nedelju ugasiti!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Tvoj komentar je bolesniji od onog na koji si reagovao. Prvo, Videoton nije amater već jedan od najboljih mađarskih klubova koji je ako nisi znao izbacio jedan Bordo. Vi ste od Krasnodara napravili svetsku veličinu a ne znaš da taj klub postoji tek nekih 10 godina i ništa do sada nije osvojio a verovatno i neće.
        Važno je da u grupnoj fazi imamo dva srpska kluba a kako su prošli to je najmanje bitno…

        0
        0
        Odgovori
    • Брате, не мораш сваку вијест коментарисати. Чињеница је да су звезду сачувале судије због недосуђеног гола, али је овдје поента у Партизану. Друго, нисмо ми Видеотон одвалили. Резултатом ДА, али игра је далеко од сјајне, јер сам се секирао сваки пут кад је лопта била између средњих и одбрамбених играча. Превише шутева противника, улазак у шеснаест (иако није било гола) јер ће друга екипа постићи барем један гол из оних прилика. Треће, изгледа да Урке оде, Сума је очајан, а Урке и Лео су били ти који су донијели титулу. Уз Миленковића који је био бедем и сам узео куп, ово је руку на срце друга екипа.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter