0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

SVE JAČA: ‘Stara dama’ dovela iskusnog napadača

Objavljeno: 24.08.17 u 12:00

Doskorašnji napadač islandskog Vikingura Ivica Jovanović (29) danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Fudbalski klub Vojvodina danas je angažovao još jednog novog igrača. Ugovor sa crveno-belima u trajanju do juna 2019. godine potpisao je Ivica Jovanović, koji je u prethodna tri meseca bio član islandskog kluba Vikingur Rejkjavik.

Rođen je četvrtog decembra 1987. godine u Zaječaru, igra na poziciji napadača, a karijeru je počeo u FK Timok iz svog rodnog grada. Potom je nastupao još za Lokeren, Radnički (Niš), Rudar (Pljevlja), Požarevac, OFK Beograd, Rad i Metalac, da bi se u maju ove godine priključio islandskom Vikinguru, za koji je na osam odigranih utakmica postigao dva gola.

– Super je osećaj postati član FK Vojvodina. Znam u kakav klub sam došao, kakva mu je tradicija i koji su mu ciljevi. Vojvodina je definitivno najveći klub u mojoj dosadašnjoj karijeri, pa se nadam da ću opravdati očekivanja – rekao je Jovanović.

On se odmah stavio na raspolaganje šefu stručnog štaba Nenadu Vaniću, a ostaje da se vidi da li će biti u konkurenciji za sastav već za utakmicu protiv Spartaka u subotu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter