7
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

VEST KOJA SE ČEKALA: Kupljen prenos, jedna srpska televizija prenosi Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 23.08.17 u 17:21

Jedna od glavnih tema danas jeste televizijski prenos sa gostovanja crno-belih u Felčutu.

Još ranije se znalo da će Crvenu zvezdu protiv Krasnodara emitovati RTS i Arena sport, ali nije bilo podataka o tome da li će isto biti i za crno-bele.

Iako se u prvi mah činilo da će domaća publika ostati uskraćena za televizijski prenos utakmice Videoton – Partizan, to se neće desiti jer je Arena sport otkupila pravo na emitovanje tog duela.

To nije potpuno rešenje problema koji je nastao time da Radio televizija Srbije neće prenositi jedan od najvažnijih mečeva Partizana ove sezone, jer veliki deo domaćinstva u svom TV paketu nema kanale Arene sport već Sport kluba.

Meč je na programu sutra od 20 časova, i to na Areni sport 1.

FOTO: PRINTSCREEN
0
0

7 Komentara

  1. va;jda se u svakoj drzavi prenose prvo utakmice sampiona pa posle ostali,ali ovde se favorizuje samo jedan klub i to direktno od strane drzavnog vrha A.V

    0
    0
    Odgovori
  2. @Goxy
    Пургер је ваш роби легенда, поштовалац туђмана, вучићеве слуге!
    @1312
    Нисте добри према крватима, него сте ви крвати.Сећаш се шаховнице у Барију?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ево још један доказ колико су Срби добри према браћи Хрватима, па смо одлучили да изађемо у сусрет да преносимо њихов клуб у походу на ЛЕ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter