0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UPOZORENJE TOMISLAVA SIVIĆA: Šanse više nisu 50:50, neka se Partizan pazi igrača koji nisu igrali u Beogradu!

Objavljeno: 23.08.17 u 14:30

Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić sada je trener mađarskog Mezokovežda i dobro je upućen u kvalitete Partizanovog rivala, Videotona.

Najpopularniji mađarski sporstki list nemzetisport.hu pitao je upravo Sivića da prokomentariše tim Partizana, a on im je dao popriličnu dozu ohrabrenja.

– Pre nedelju dana bih vam rekao da su šanse 50:50. Sada mislim da Videoton ima malo veće šanse. Dosta će zavisiti od Hentija, Hadžija i Šćepovića i onoga što oni budu stvarali. Ako bude to išlo kako treba, Videoton će imati dobre šanse. U suprotnom…

Ne očekuje ni od Partizana da će ići na penale.

– Ubeđen sam da neće igrati ovaj meč na 0:0 i da ne žele da idu na penale. Znaju da ako postignu gol, da on vredi praktično dva. Ipak, ne treba očekivai veliki broj golova na ovoj utakmici. Ovo je sudar timova koji imaju sličnu snagu – istakao je Sivić.

Posebno je apostrofirao da bi Partizan mogao da se čuva igrača koji su preskočili prvi meč u Humskoj, a ti je mislio na defanzivca Vargu i brzonogog Suljića.

– Sa Vargom će i odbrana postati stabilnija, a ako Suljić pokaže formu iz prethodnih nekoliko nedelja, on bi mogao mnogo da učini za uspeh Videotona. On se može neočekivano povući, ali njegova brzina je dragocena na ovom nivou – pojasnio je Sivić.

FOTO: STARSPORT

O duelu Nikolića, Lazovića i Šćepovića sa svojim bivšim klubom.

– Ma dajte, o tome se priča mnogo više nego što treba. Oni su profesionalci koji mogu da se nose sa ovakvom situacijom. Emocije treba ostaviti kod kuće, ne na fudbalskom terenu, već u svojoj sobi.

Upravo Lazovića vidi kao najistaknutijeg lidera ovog tima Videotona.

– Inteligencija u igri vredi zlata. On je lider tima, skoro da nema napada Videotona da Danko nema učešća u njoj. Sposoban je i pametan fudbaler. Zna kako da pritisne sudije, protivnika. Ima veoma opasne slobodne udarce kojim može da pomogne Videotonu – zaključio je Tomislav Sivić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter