0
Domaći fudbal

Superliga Srbije, Vojvodina - Cukaricki 21.7.2017. Beograd, Srbija 21. Jul 2017. (credit image & photo: Nenad Mihajlovic / STARSPORT)

STIGLA ZAMENA ZA MALBAŠIĆA: Na ‘Karađorđe’ stigao napadač iz islandske lige

Objavljeno: 23.08.17 u 19:00

Posle odlaska Filipa Malbašića u Tenerife, Vojvodina je brzo reagovala i angažovala zamenu za najboljeg fudbalera Novosađana u proteklom periodu.

Ivica Jovanović novi je fudbaler Vojvodine, objavio je klub iz Novog Sada.

Jovanović ima 29 godina, karijeru je započeo u Timoku, a potom je nastupao za Lokeren, Radnički iz Niša, Rudar iz Pljevalja, Požarevac, OFK Beograd, Rad. Ovaj Zaječarac je prošle sezone je igrao za Metalac iz Gornjeg Milanovca, da bi se po završetku sezone preselio na Island i tamo nastavio da igra za Vikingur iz Rejkjavika.

– Super je osećaj postati član FK Vojvodina. Znam u kakav klub sam došao, kakva mu je tradicija i koji su mu ciljevi. Vojvodina je definitivno najveći klub u mojoj dosadašnjoj karijeri, pa se nadam da ću opravdati očekivanja, rekao je Ivica Jovanović za klupski sajt.

Ukupno je postigao 26 golova i zabeležio 14 asistencija na 130 utakmica srpske Superlige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter