2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE JE GOTOVO: Partizan po povratku iz Mađarske dobija vrlo jako pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.17 u 21:05

Reklo bi se da bi se na taj način popunilo mesto koje je bilo najdeficitarnije od početka sezone.

– Pregovori sa crno-belima su još u početnoj fazi, zainteresovani su još neki klubovi. Ako slušam srce prihvatiću ponudu Partizana. Partizan je veliki klub, pravi izazov za mene. Voleo bih da budem pojačanje crno-belih za Evropu. To je moja želja bez obzira da li će na jesen igrati u Evropi ili samo na domaćoj sceni – izjavio je juče Nemanja Antonov i izgleda da će mu se ispuniti želja.

Naime, kako prenose ‘Novosti’, ‘zlatni orlić’ sa Novog Zelanda Nemanja Antonov dogovorio je saradnju sa Partizanom i u petak će obući crno-beli dres.

Kao što je kasno sinoć najavljeno, u pitanju je jednogodišnja pozajmica iz Grashopersa i mogao bi da igra za ‘parni valjak’ u slučaju da se on plasira u Lige Evrope.

FOTO: Grashopers FK

Od starta sezone i iskazanih slabosti u odbrani, najviše na pozicijama golmana, štopera i levog beka, prve dve su popunjene, a sada i treća, te će Nemanju Miletića na levom boku zameniti 22-godišnji Antonov.

Sada je za crno-bele najbitniji meč protiv Videotona u četvrtak uveče od 20 sati, ali je dobro znati da bi u grupnu fazu ušli znatno pojačani.

Mada, sa druge strane, to bi najverovatnije trebalo da znači da će do kraja letnjeg tranfer perioda biti prodat Mohamed El Munir, čime bi se ‘ispod crte’ sveo spisak stranaca, taman do granice od četiri igrača.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter