0
Fudbal

FOTO: REPRODUCAO/SINA.COM

LIGA ŠAMPIONA AZIJE: Šangaj razmontirao Gvangžu, Leonardu dobar rezultat za revanš (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.17 u 20:29

Danas su odigrana dva meča četvrtfinala azijske Lige šampiona, jedan na istoku i drugi na zapadu, a već imamo prvo polufinalistu koji dolazi iz Kine.

Juče su Al Alin iz UAE i Al Hilal iz Saudijske Arabije igrali 0:0, a današnji program otvorio je derbi meč Kine. Šangaj SIPG je dočekao Gvangžu i slavio sa 4:0. Mrežu gostiju načeo je Hulk iz penala u 38. minutu. U nadoknadi vremena prvog poluvremena poviso je Van Šenčao. Od 60. do 62. minuta usledio je ‘blic krig’ Lu Veija. Kineski reprezentativac je postigao dva gola za konačnih 4:0.


All Goals AFC Asian Champions League… by milena-georgieva1

U Iranu je Persepolis dočekao Al Ahli iz Saudijske Arabije. Poveli su gosti golom Soma u 2. minutu. U 58. minutu je bivši fudbaler Partizana Leonardo povisio na 2:0. Do kraja meča su Kalilzadeh i Menša doneli izjednačenje Irancima 2:2, te ćemo polufinalistu dobiti tek posle revanša za tri nedelje.


0-2 Leonardo Souza Goal AFC Asian Champions… by milena-georgieva1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter