4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Evo koliko je teška povreda Mihaila Ristića…

Objavljeno: 22.08.17 u 17:40

Dete Crvene zvezde se povredilo na meču Premijer lige Rusije protiv Rostova, što je sigurno vest koja je deluje olakšavajuće za navijače crveno-belih pred revanš meč Lige Evrope.

Rusi dolaze sutra u 12.30 časova u Beograd i biće oslabljeni za megdan sa Crvenom zvezdom, pošto posle detaljnih pregleda, kako saznaje HotSport Mihailo Ristić neće moći da igra za Krasnodar. Bivši vezista crveno-belih biće verovatno sa ekipom kao navijač, pošto su mu lekari preporučili da preskoči naredna dva meča.

Ristić danas nije izlazio na trening pod komandom trenera Salimova, koji je pre dva sata od lekarske službe obavešten da povreda zgloba traži mirovanje najmanje sedam dana, pogotovo što otok još nije spao. Pored mirovanja slede i terapije od nekoliko dana.

Vezista je odigrao odlično prvi meč u Krasnodaru, a njegove kolege u četvrtak uveče čekaju krcate tribine stadiona “ Rajko Mitić“, a očekuje se još stotinka pristalica iz Rusije.

0
0

4 Komentara

  1. Dao je sve od sebe da bi izbacio klub koji ga je stvorio, KLUB KOME JE OVO TAKMICENJE SLAMKA SPASA..
    SMECE, SEREM TI SE U SVE PARE STO DOBIJES

    0
    0
    Odgovori
  2. Steta. Bas sam odusevljen kako vas je moj zema iz Srpske pokidao!
    Ako ovako nastavi igrati bice konkurencija Ljajicu za Nacionalni tim Srbije. Treba, medjutim, biti oprezan u prognozama jer posteno govoreci Zvezda je slabasna da bi se bas merilo po njoj. Ali, dobra najava za njega. Muslin da obrati paznju na njega!

    0
    0
    Odgovori
  3. И Руси имају неког Дринчића…. Било би добро по нас да не игра. У првој утакмици је био убједљиво најопаснији појединац.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter