0
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Srbin završava sezonu u Norveškoj

Objavljeno: 21.08.17 u 13:42

Rozenborg se dogovorio sa Antalijom da Milan Jevtović produži boravk u klubu do decembra meseca.

Uspeli su da postignu dogovor sa Antalijom i sada Rozenborg do decembra ima na raspolaganju Milana Jevtovića. Srbinu je danas isticala pozajmica, koja je produžena na insistiranje šampiona Norveške, kako bi imali jakog aduta u ispunjavanju rezultatskih ambicija.
 
Srpski vezista je glavna poluga tima na tri fronta, a najvažnje je da se posle pobede nad Ajaksom u Amsterdamu (1:0) završi posao na stadionu „Lerkendal“. Rozenborgu neće biti lako da stigne do grupne faze i eliminiše prošlogodišnjieg finalista Lige Evrope. Zato je sinoć odmaran najbolji tim pošto je dovoljna zaliha bodova na putu za odbranu nove titule.
 
Sezona se na severu Evrope završava krajem novembra, a onda je Jevtović ponovo na spisku igrača Antalije, ali kako stoje stvari Turci bi rado da u januaru prodaju bivšeg igrača Borca iz Čačka. Ako nastavi sa ovakvim partijama rastanak neće biti nikakav problem za obe strane.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter