2
Domaći fudbal

SA NJIM UVEK FRKA: Mladost iz Lučana se povukla sa terena zbog Srđana Obradovića (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.17 u 09:50

Fudbaleri Mladosti odlučili su da napuste teren, nakon što je Obradović dosudio jedanaesterac za Bačku u 50. minutu.

Naravno da ne može da prođe nijedno izdanje Superlige Srbije bez dešavanja koja ne priliče ozbiljnom fudbalu, pa smo tako već u šestom kolu dočekali izlazak igrača sa terena zbog sudijskih odluka.

Naime, trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović naredio je igračima da izađu sa terena kada je, inače, ozloglašeni sudija Srđan Obradović dosudio krajnje sporan penal za Bačku.

Prekid je trajao nekoliko minuta dok se igrači Mladosti ipak nisu vratili na teren, a domaćin promašio jedanaesterac. Kasnije je Bačka ipak slavila sa 1:0, lepim golom Luke Lukovića u 72. minutu.

Procenite sami da li je Obradović pogrešio ili je lopta zaista pogodila igrača Mladosti u ruku, kao i da li je mogao da izbegne taj kontakt sa loptom jer je bio okrenut leđima, a lopta nije išla u gol.

Taj momenat možete videti od 1:03 priloženog snimka:

(Izvor: youtube / Superliga Srbija)

0
0

2 Komentara

  1. Ovi što ćutanju penal promašili su činim se, a go regularan ili. Penal pitati Neška ali i ovaj raširio ruke nigde ruka pokraj tijela.

    0
    0
    Odgovori
  2. ….ma, ovo je sitnica tj. minorno kraduckanje, tako reci bezazleno u odnosu na PRIZNAT GOL IZ GOL-AUTAAA ZA FUFU, mada, svaka kradja je kradja i pred licem pravde nema velikih i malih, samo velikih i malih sankcija tj. kazni, bez kojih je Majo prosao, a tako ce i ovaj, SAMO, JOS MALO CE IM TO POLAZITI ZA DZEPOM, ZNAJU ONI TO i ZATO IM SE ‘SATELITI’ U IME NJIH, TOBOZE I TUZAKAJU UEFI za NEPOTKUPLJIVE „DELIOCE (NE)PRAVDE ………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter