9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Dinga je tek druga opcija, prvi cilj Zvezde je povratak bivšeg štopera! (FOTO)

Objavljeno: 20.08.17 u 10:50

Nekadašnji štoper Crvene zvezde u finišu prelaznog roka ‘pikiran’ je kao pojačanje za narednu sezonu, a tek druga opcija je Dominik Dinga.

Prelazni rok nije završen za Crvenu zvezdu na oba polja, a posle derbija sa Partizanom 27. avgusta, finiš ‘pijace’ trebalo bi da bude interesantan u Ljutice Bogdana. Vagaju se potezi i kako saznaje HotSport u fokusu je ponovo Bogdan Planić.

Štoper Vojvodine je u junu bio na meti, ali su Novosađani glatko odbili ponudu crveno-belih.

Sada je ponovo ista meta, isto odstojanje mada drugačiji trenutak, tako da nije problem da se izdvoji preko 300.000 evra za obeštecenje. Akcija je počela, ishod se čeka…

FOTO: STARSPORT

Druga opcija je Dominik Dinga, koji ima ugovor u Uralu i tamo je već dve sezone, tako da od Rusa zavisi rasplet priče sa nekadasnjim kapitenom omladinske selekcije Srbije.

Sto se tiče odlazaka najčešće se spominje prodaja Ričmonda Boaćija, koji ima nekoliko interesantnih ponuda posle dobrih partija i golova na startu sezone.

Kanga i Donald imaju ponude da produže ugovore, pa su za sada bliži ostanku, mada je svaka opcija moguća u ‘poslednji čas’, kao što je prošle godine dva sata pre isteka prelaznog roka španskom Alavesu prodat Aleksandar Katai.

FOTO: STARSPORT
0
0

9 Komentara

  1. Ovako: Sa stoperom ili bez njega u cetvrtak 1:1 u Beogradu. Rusi prolaze i najverovatnije ce biti u grupi sa Partizanom koji ce takodje najverovatnije igrati 1:1 u Madjarskoj, eto naverovatnije i veoma moguce da nas to ceka u cetvrtak, pozzz.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sa stoperom ili bez njega u cetvrtak 1:1 u Beogradu. Rusi prolaze i najverovatnije ce biti u grupi sa Partizanom koji ce takodje najverovatnije igrati 1:1 u Madjarskoj, eto naverovatnije i veoma moguce da nas to ceka u cetvrtak, pozzz.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko ce platiti nesto vise od 300 hiljada evra za igraca koji je za godinu dana(14 mjeseci) biti slobodan igrac a za 8 mjeseci se sa njim moze potpisati predugovor(Bosmanovo pravilo) ???! Nesto vise od 300 hiljada za nas fudbal je ogroman novac,ogromna lova za nas fudbal,a koliko je veliki je dokaz da je za nas tih 300 hiljada i vise kao za neke evrpske timove 30 miliona,tako da onaj ko da obestecenje od 300 hiljada za igraca koji ima ovakav ugovor moze samo da se nazove ,,ugradjivanje,, i nista drugo…
    Dinga je nesto sasvim drugo,em ima jaci ugovor( do 2020 godine),em vredi vise,em je mladji 6 godina,to je ok ali da neko da ovaj novac za igraca od 25 godina i sa ovakvim ugovorom je kriminal i nista drugo…

    0
    0
    Odgovori
    • Lupetas gluposti… Mislis da si mnogo pametan ali nisi, veruj mi na rec… pusti Bosmanovo pravilo…pusti te postapalice kojima se sluzis, nikad nisi ni gledao Planica, a kamoli Dingu…mislim da ti ni ne znas ko je bio BOSMAN…ali imas vremena da izguglas….

      0
      0
      Odgovori
  4. ….SAMO se jos ceka epilog tuzbe uefi od strane crveno belog ‘satelita’ po nalogu sestre po „ZANATSKIM USLUGAMA“ tj. OPSLUZIVANJU CRNO BELE GOSPODE
    …………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter