8
Domaći fudbal

HIT U HRVATSKOJ: Fudbaler žestoko opleo po Rijeci, pomenuo igrača Partizana (FOTO)

Objavljeno: 20.08.17 u 00:19

Bivši igrač hrvatskog šampiona osuo paljbu po upravi Rijeke nakon prve utakmice sa Olimpijakosom.

Ivor Vajcer je za portal ‘Direktno’ dao izjavu o porazu Rijeke od Olimpijakosa u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona.

U kritici Vajcera, posebno je zanimljiv jedan deo gde je spomenuo pretposlednje pojačanje Partizana, Teofilusa Solomona koji je u Humsku stigao baš iz Rijeke na jednogodišnju pozajmicu.

– Čisti primer je Solomon koji bi u ovoj Rijeci bio dobra prinova, verujem i pojačanje ako bi mu se dala šansa, jer tako jakog i brzog, te prodornog napadača Rijeka nema, a na kraju igrao bi praktično ni za šta! Ali ne, za njega tamo nema mesta i on prelazi u Partizan, koji je, hteli mi to da priznamo ili ne, mnogo veći klub od našeg, kazao je Vejcer.

Solomon još uvek nije imao debi u crno-belom dresu, ali ako je verovati po rečima Vejcera, odnosno da bi pomogao Rijeci protiv šampiona Grčke, pomoći će i Đukićevom ‘parrnom valjku’.

FOTO: HOTSPORT
0
0

8 Komentara

  1. Da dopunim samo, videh gresku,dakle 1:1 u BG i 1:1 u Madjarskoj, najverovatnije nas ti rezultati ocekuju, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Od uspomena se ne zivi, zaboravite slobodno sta je zvezda bila nekada, i evropski trofej, jer je igrala u vreme Jugoslavije, koliko je tada tih igraca poniklo u Zvezdi, sto osvojise kup sampiona, skoro da su bili ko reprezentacija Jugoslavije, pancev,savicevic,stojkovic, ma niko od trojce zvezdin djak, a i po neki jos, zato je Partizan daleko bolji klub, a i zna se na kom mu je mestu skola fudbala u evropi, inace u cetvrtak najverovatnije bice 1: u BG, i 1:1 u Madjarskoj, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..tako i ovi ‘nasi’ “gani, hteli TO da priznaju ili ne,MNGO SMO VECI KLUB OD NJIH …………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter