2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

DA LI SU POGREŠILI U RIJECI: Žestoke kritike na račun Keka zbog novog napadača Partizana

Objavljeno: 18.08.17 u 16:30

Nigerijski napadač Teofilijus Solomon je stigao na pozajmicu iz Rijeke u Partizan, a taj potez sportskog sektora šampiona Hrvatske se ne sviđa mnogima.

Jedan od onih koji ne pozdravljaju ovu odluku Matijaža Keka je i bivši fudbaler Rijeke, Ivor Vajcer. On je u intervju za Večernji list žestoko kritikovao slovenačkog stručnjaka. Na tapetu Vajcera su bile mnoge stvari, počev od pripremljenosti ekipe, preko međuljudskih odnosa pa sve do rotacije, ali je srpskoj javnosti najzanimljiviji deo koji se tiče novog pojačanja Partizana, Teofilusa Solomona.

– Zar nije bolje dati šansu nekim mladim igračima, kojima se nazire blistava budućnost. Najbolji primer je Solomon koji bi u ovoj Rijeci bio odlično pojačanje ukoliko bi mu se pružila šansa. Rijeka nema tako jakog, brzog i prodornog igrača, a na kraju bi igrao praktično ni za šta. Ali ne, za njega nema mesta i on prelazi u Partizan, koji je, hteli mi to da priznamo ili ne, mnogo veći klub od našeg, izjavio je Vajcer.

Rijeka je u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona poražena od Olimpijakosa u Pireju rezultatom 2:1, a pre toga su izabranici Matijaža Keka zabeležili i dva uzastopna poraza u hrvatskom prvenstvu.

0
0

2 Komentara

  1. OK, Hehe , vreme ce brzo pokazati, inace djukicu ne pravi se uvek prepametan poslusaj savete navijaca gde postaviti sumu a gde jankovica u prvoj postavi , nemoj da si imun na savete, saveti uvek dobro dodju, a oni koji ih ne odmere, plate nekad teskim posledicama, i na kraju otkazom iz kluba, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo jos jedan Vucelin spin kao maznuli su igracinu Rijeci ispred nosa , kao da oni iz Rijeke su papci pa neznaju nista . Ljudi tri godine tog igraca salju na pozajmicu i verovatno ga prate ali sve to nema veze jer Ilijev i kompamija su magovi za dovodjenje igraca .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter