3
Evrokupovi

FOTO: FK Krasnodar

NEPOSREDNO NAKON POBEDE: Evo prve izjave Ristića o duelu sa Zvezdom i nepriznatom golu

Objavljeno: 17.08.17 u 22:09

Crveno-beli su pretrpeli poraz u Krasnodaru koji mogu da nadoknade na svom stadionu.

Jedan od glavnih ‘krivaca’ za to jeste Mihailo Ristić.

Fudbaler koji je ovog leta prešao iz Crvene zvezde u Krasnodar je bio ubedljivo najbolji akter pobedničkog tima. Ristić je imao dosta vremena loptu u nogama, šutirao je dosta puta, od toga u nekoliko navrata prilično opasno.

– Odigrao sam kako umem i znam, najmanje sam želeo da igram protiv Zvezde. Što se tiće gola, očigledno je da ga je bilo, ali šta da se radi, potom je mladi igrač upitan da li je u Zvezdi pravljena greška što je ‘guran’ na bok na šta je Ristić rekao: ‘Ako vi tako kažete, onda jeste’.

Dušan Anđelković je ponovo imao jednu dobru, evropsku utakmicu u crveno-belom dresu. Mada senku na to baca neuspeh u Krasnodaru.

– Imamo aktivan rezultat i sedam dana za pripremu. Bila je teška utakmica, Krasnodar je veoma ofanzivan tim sa dobrim pasovima. Lako su nam dolazili do gola i u nekoliko navrata nas je sreća dobro poslužila. Kod drugog primljenog gola sam se dobrro postavio, suzio sam prostor, ali je i on dobro šutnuo, kazao je Dušan Anđelković.

Iz Krasnodara: Darko Noveski.

0
0

3 Komentara

  1. …BRAVO MIHAJLOOOO, OVAKVOM IGROM i PRIKAZANOM MRZNJOM’ PREMA BIVSEM KLUBICU ZASLUZUJES SVE PREPORUKE DA ZAIGRAS ZA SAMPIONA SRBIJE-FKP ………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter