3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTAVIO SA ŠALAMA: Grof Božović imao zanimljiv odgovor na pitanje ruskog novinara

Objavljeno: 15.08.17 u 20:22

Miodrag Božović je imao specifičan odnos prema novinarima i dok je trenirao Crvenu zvezdu, a sa istom praksom je nastavio i u Rusiji.

Božovićev Arsenal iz Tule remizirao je (2-2) sa Uralom, iako je već posle deset minuta igre vodio sa 2-0. Opet se u drugom poluvremenu desio pad u igri Arsenala, ali ako im je za utehu, ovoga puta su uspeli bar da osvoje bod.

Počeli smo utakmicu veoma dobro, postigli smo dva brza gola. Izgledalo je da će biti lako, ali fudbal je nepredvidiv. Na kraju smo skoro pa izgubili – rekao je Božović.

Ruske novinare je zanimalo da li bi odbrana Arsenala trebalo da bude jača, pošto u drugom poluvremenu u potpunosti pala i ispustila prednost od dva gola.

Naša odbrana će biti ojačana ako budemo bolje jeli. Kako uopšte drugačije da vam odgovorim na ovo pitanje– odgovorio je Božović.

Arsenal se posle šest kola nalazi na 13. mestu koje vodi u plej-aut za opstanak u ligi sa četiri osvojena boda

0
0

3 Komentara

  1. …a grof ce biti vispreniji ako bude manje pio i vise radio na ‘umanjenju’ problema s’prostatom ………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter