0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Nikola Maksimovic

MAKSIMOVIĆ NA CENI: Inter i Zenit zainteresovani za bivšeg fudbalera Crvene zvezde

Objavljeno: 15.08.17 u 22:55

Prošle godine je bio zvezda prelaznog roka na ‘čizmi’, a čini se da će se i ovog leta lomiti koplja oko srpskog štopera.

Nikola Maksimović nije imao zapaženu ulogu u Napoliju prošle sezone, iako je došao iz Torina kao veliko pojačanje. Bivši fudbaler Crvene zvezde je sakupio samo 12 utakmica u svim takmičenjima, a imao je i problema sa povredama. I kada je Maksimović bio zdrav, trener Mauricio Sari je na štoperskim pozicijama forsirao  KulibalijaAlbiola i Kirikeša

Zbog svega toga i ne čude informacije da bi Maksimović ovog leta mogao da napusti stadion San Paolo. Prema informacijama sa ‘čizme’, Inter i Zenit su zainteresovani da angažuju srpskog reprezentativca.

Odbrana Zenita škripi, Roberto Manćini traži centralnog beka, a novac neće biti problem za bogati ruski klub. Inter je nakon odlaska Medela i Murilja takođe u potrazi za kvalitetnim igračem na poziciji štopera, a Spaleti Maksimovića vidi kao idealno rešenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter