0
Evropske lige

NE ŠTEDE NOVAC: Vest Hem doveo skupoceno pojačanje iz Sportinga

Objavljeno: 14.08.17 u 20:10

Fudbalski klub Vest Hem postigao je dogovor sa Sportingom iz Lisabona o transferu Vilijama Karvalja u engleski klub, preneo je danas Eurosport.

Vest Hem je u završnim pregovorima sa Sportingom o transferu 25-godišnjeg veznog igrača, a mediji spekulišu da je otkupna klauzula u Karvaljovom ugovoru 40 miliona evra.

Trener Vest Hema Slaven Bilić namerava ove nedelje da pošalje ponudu za Karavalja koja će verovatno dostići klupski rekord od 35 miliona evra, uz dodatnih pet miliona bonusa.

Karvaljo, koji je prošle godine osvojio Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Portugala, u petak nije nastupao za Sporting na utakmici u prvenstvu.

Sporting je danas saopštio da je Karavaljo izostavljen iz ekipe i za utakmicu sa FSB-om u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Vest Hem želi što pre da pojača ekipu, posle jučerašnjeg poraza od Mančester junajteda (0:4) u prvom kolu Premijer lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter