1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAKON SAČUVANE MREŽE: Sjajna izjava Jovičića o šansi da stane na gol i kolegi Stevanoviću

Objavljeno: 14.08.17 u 13:00

Miroslav Đukić je morao da napravi veliku izmenu u svom timu, promeni čuvara mreže.

Videlo se da je Filip Kljajić izgubio samopouzdanje, te je na gol stao Marko Jovičić i bio na visini zadatka.

Ruku na srce, Vojvodina nije bila preterano opasna u jučerašnjem duelu, ali je Jovičić izlazio na kraj sa svim prilikama koje su imali Novosađani. Posle dosta vremena je ovaj golman dobio šansu, i to ispred Nemanje Stevanovića.

– Nemanja i ja smo odlični prijatelji. Naš posao je takav da na gol ne možemo obojica. Šef je odlučio i ja sam se trudio da opravdam ukazano poverenje, rekao je Jovičić posle utakmice.

Golman je posle utakmice prokomentarisao celu situaciju u kojoj je dobio priliku da radi ono zbog čega je tu. Ipak, Vladimir Stojković bi trebalo da danas ozvaniči saradnju sa crno-belima i stane na gol već protiv Videotona, tako da nije izvesno kada će sledeću šansu dobiti Marko Jovičić.

– Znao sam da neće biti lako, ali dugo sam čekao ovaj trenutak i bio spreman na sve što je šef tražio od mene. Posle utakmice u dresu Partizana uopšte nije važno koliko ste na njega čekali. Taj osećaj se ne može opisati. Zaista mi previše znači, ali mi je još draže što smo pobedili.

0
0

1 Komentara

  1. Требају нам два штопера и голман.У овом трнутку Јовичић је танак,три четити пута требало је да покупи лопту у каз.простор а он линијаш и то на утакмици где је имао један шут са 30 метера,још је зелен.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter