17
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Second qualifying round 1st leg Partizan v Buducnost (Podgorica) Sasa Ilic (L) and Andrija Delibasic Beograd, 11.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘GOSPODSKI’ ODGOVOR VOJVODINI: Partizan se nije zvanično oglasio, ali jeste Andrija Delibašić… (FOTO)

Objavljeno: 14.08.17 u 15:03

Član stručnog štaba Partizana putem društvenih mreža je poslao jasan odgovor na saopštenje Vojvodine nakon jučerašnjeg poraza od srpskog šampiona.

Partizan je dominirao tokom svih 90 minuta utakmice u Novom Sadu i nagradu je dobio u vidu gola Bojana Ostojića u 89. minutu. Inače, tri dana pre toga dobio je ćerku i dao joj ime Viktorija, a sada je bio junak pobede. Sjajna simbolika, zar ne?

No, nakon utakmice, iz tabora Vojvodine morali su da pronađu krivca za bolan poraz i za to su okrivili glavnog sudiju Milorada Mažića, toliko da su čak najavili njegov bojkot kada im on bude bio delegiran u budućnosti.

Iz Partizana nije stigla nijedna replika na ‘pobunu’ iz Novog Sada, a i zašto bi. Ali jeste kratak komentar člana stručnog štaba crno-belih Andrije Delibašića, putem Tvitera.

Kako je boravio mnogo godina igrajući u Španiji, naučio je nekoliko njihovih izraza, a jedan od njih je iskoristio i u ovom slučaju.

– Uvek smo bili i ostali kljub ‘senjor’ (gospodski), što bi rekli Španci – napisao je Delibašić.

0
0

17 Komentara

  1. SAMO OVI SA SEVERA GORI OD GANA MMMMMMMMMM MOZDA!
    DOVOLJNO DA IM POGLEDAS BOJU DRESOVA I SVE TI JE JASNO!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Gospodski“ je Partizan celu igru protiv Olimpijakosa bazirao na tome da vrši pritisak na sudiju da mu sudi nepostojeći penal kao što mu sude u JSL. Kada ih je ovaj iskulirao i nije naseo na njihove pritiske (igraca i navijaca) posle je uprava i svi u klubu danima pričali kako je „Partizan oštećen“ iako to nisu mogli ničim da dokažu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nikada vi nebili gosdpodski klub.neznam sto se delibasic javlja niko nije prozvao partizan nego mazica.kad se delibasic vec javlja neka pogleda snimak proslog prvenstvenog meca pa ako je gospodin onda nek se javi a sad je prozvan mazic.

    0
    0
    Odgovori
  4. Vi nikad niste bili klub niti cete kad biti señor kad dobijate na ovaj ili onaj nacin sve je u redu kad gubite svi su vam krivi kada nekoga vredjate to nije vredjanje nego navijanje trebalo bi malo da se prispitate

    0
    0
    Odgovori
    • Tukao,ma ne uzeo stanglu pa ih lemao redom.Sta sve kompleksi rade od vas.Usprotivio se zasto sto je njihov igrac gadjao publiku flasom.Nije u redu da publika gadja igrace a jos manje je korektno da igrac gadja publiku.Taj igrac je svesno hteo da izazove veci incident.Bravo Andrija,muska ruka za cigansture.

      0
      0
      Odgovori
    • Možda se i ne bi „tukao„ da polupismeni afrikanac bez imalo kulture nije bacio flašu na tribine prema navijačima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter