0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPCIJA MANJE: Kako će navijači reagovati na ovaj izbor čuvara mreže? (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 12.08.17 u 21:06

Jedna od najvećih nepoznanica pred sutrašnji derbi između Vojvodine i Partizana u Novom Sadu, u okviru 5. kola Superlige Srbije, jeste ko će čuvati mrežu beogradskih crno-belih, a kako HotSport saznaje, jedan od golmana Partizana nije među opcijama.

Naime, prema informacijama do kojih je naš portal došao, na spisku putnika za put u Novi Sad nema imena golmana koji je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za osvojen trofej kupa Srbije, Nemanje Stevanovića.

(Youtube/AM Video7S)

To znači da je, pored Filipa Kljajića, među opcijama da stane među stative Partizanovog gola Marko Jovičić.

Jovičić je rođen 1995. godine, i od januara 2016. godine je u prvom timu Partizana. Pre toga, branio je za mlađe kategorije crno-belih, Žarkovo i Teleoptik.

Podsećamo, nakon što je protiv Olimpijakosa i Voždovca napravio po kiks, Filip Kljajić je izgubio poverenje Miroslava Đukića, zbog čega je u Partizan stigao i Vladimir Stojković, a ostaje nam da sačekamo da li će sutra među stativama stajati Kljajić, ili će možda Jovičić dobiti priliku da se dokaže.

 

Ko bi trebalo da čuva mrežu Partizana protiv Vojvodine?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter