1
Evropske lige

NOVA GOLEADA: Liverpul prosuo bodove, a o reakciji Minjolea u nadoknadi će se još dugo pričati (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.17 u 15:32

Fantastična partija Egipćanina, koji je bio igrač odluke u preokretu Liverpula na gostovanju Votfordu, gde ‘crveni’ ipak nisu slavili – 3:3(2:1).

Sinoć je utakmicom između Arsenala i Lestera otvoreno 26. izdanje Premijer lige, a goleada i rezultat od 4:3 nagovestila je strašnu sezonu. Ništa lošiji meč nismo gledali ni danas između Votforda i Liverpula, gde smo videli šest pogodaka, po tri u svakoj mreži.

Meč pun preokreta otvoren je golom Okake u osmom minutu, da bi ubrzo Mane izjednačio na 1:1. Dukure je doneo novu prednost Votfordu i sa prednošću za domaćina se otišlo na odmor.

Međutim, Liverpul je uz dva gola za tri minuta stigao do velikog preokreta, a inicijator je bio Mohamed Salah, pridošlica iz Rome. Najpre je iznudio jedanaesterac koji je u gol pretvodio Džejms Milner, da bi dva minuta kasnije i sam se upisao u strelce na svom debiju.

(Izvor: youtube / Elitaly)

Ipak, ni to nije bilo dovoljno Liverpulu za trijumf, pošto je Britos izjednačio u nadoknadi vremena, uz veliku pomoć golmana Simona Minjolea.

Belgijanac je branio prvu stativu širom raširenim rukama, dok je igrač sa loptom bio daleko u mrtvom uglu. Pogodio je golmana u ruku, odakle se lopta odbila u gol, iako bi otišla daleko u aut i polje terena, čak ne bi ni u gol-aut.

Još jedan, ko zna koji u nizu ‘autogol’ Minjolea… I Jirgen Klop kuburi sa golmanom, ali mu već drugu sezonu pruža priliku iznova i iznova…

(Izvor: youtube / Steven Gerrard)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PREMIJER LIGA – 1. KOLO:

Arsenal – Lester 4:3 (2:2)
(Lakazet 2, Velbek 45, Remzi 83, Žiru 85 – Okazaki 5, Vardi 29, 56)

Subota:

Votford – Liverpul 3:3 (2:1)
(Okaka 8, Dukur 32, Britos 90+3 – Mane 29, Firmino 55 pen, Slaah 57)

16.00 Čelsi – Barnli
16.00 Kristal Palas – Hadersfild
16.00 Everton – Stouk
16.00 Sautempton – Svonsi
16.00 VBA – Bornmut
18.30 Brajton – Man. Siti

Nedelja:
14.30 Njukasl – Totenhem
17.00 Man. junajted – Vest Hem

[/stextbox]

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter