0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILAN KOSANOVIĆ: Milojević povređen, ‘biser’ možda dobije šansu!

Objavljeno: 12.08.17 u 13:21

Crvena zvezda u nedelju od 17 časova dočekuje Bačku u okviru 5. kola Superlige Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’, a među povređenima je trener Vladan Milojević.

Zbog toga se okupljenim medijima obratio pomoćnik u stručnom štabu Milan Kosanović, koji je ipak otkrio da će Vladan Milojević voditi ekipu u duelu sa Vojvođanima.

– Šef ima probelm sa povredom leđa, ukočio se. Ipak, vodiće ekipu protiv Bačke. Od 23. jula igramo svake nedelje i srede i svaki meč shvatamo ozbiljno. Timski rad preovladava, nismo primili gol. Bačka do sada nije osvojila bod, mada se mi ne bavimo njima već samo nama.

Milan Kosanović je zadužen za rad sa mladim igračima, kako u prvom timu, tako i u omladinskom pogonu.

– Krenuli smo sa praskom davanja šanse mladim igračima. Tu su sada Račić, Adžić i Radonjić. Šansu čekaju Ilić i Vučićević. Postoji šansa da mladi Luka Ilić zaigra sutra (prešao u Mančester siti, pa po ugovoru mora da ima određenu minutažu dok ne postane punoletan), procenićemo stanje ostalih igrača, ali on zaslužuje da igra – rekao je Kosanović.

Pomoćnik Vladana Milojevića je govorio i o svojoj ulozi u Zvezdi.

– Došao sam u Zvezdu sa određenim zadatkom i ja ga ispunjavam. Dobra igra je zasluga rada, vlada timskih duh i dobra atmosfera. Zasluge imamo svi, od rukovodstva, do stručnog štaba, ekonoma i igrača. Nama se sada dešavaju lepe stvari, treba biti skorman, ići dalje, jer se na kraju podvlači crta. Tek nam slede teške utakmice.

Milan Kosanović je Crvenu zvezdu uporedio sa Juventusom.

– Ova generacija je željna uspeha. Svi žele da se dokažu, od onih najstarijih do klinaca od 18 i 19 godina. Nažalost, ovde morate da jurite uspeh sa mladim i nezrelim igračima, a Juventus hara Evropom sa igračima preko 30 godina – iskren je bio Kosanović.

Problem pred Bačku je samo pozicija levog beka.

– Na Jovičića ne računamo zbog povrede i želim mu brz oporavak. Rodić se oporavio, neće igrati sutra, ali je spreman za Krasnodar.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter