3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OSTOJIĆ ŠTITI KLJAJIĆA: Žestok odgovor ‘kritičarima’ (FOTO)

Objavljeno: 11.08.17 u 11:40

Iskusni defanzivac je stao u odbranu svog saigrača koji je na udaru kritika.

Dva teška poraza Partizana su ispratili kiksevi čuvara mreže Filipa Kljajića.

Golman je napravio prvo veliku grešku u revanšu sa Olimpijakosom kada je primio gol iz slobodnjaka od Karsele, a potom i ove nedelje protiv Voždovca kada je Partizan posle dosta vremena izgubio u Superligi.

Kljajića će to koštati mesta startera u Partizanu, ali to nije sve. Golman se sve češće nalazi na meti kritika navijača, što putem interneta, tako i na stadionu. U njegovu odbranu je stao Bojan Ostojić koji je na društvenoj mreži Instagram napisao:

– Najviše ih boli kada vide da si uporan. Pokušaju da te slome, a potajno znaju da ti ne mogu ništa! Mnogo puta si bio najbolji! Pamte samo greške.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
0
0

3 Komentara

  1. I mene zanima kada je bio najbolji ili da je bio 5-6. Njegovo ispucavanje lopti je kriminalno. Kladio sam se na stadionu protiv Olimpijakosa da od svih ispucanih lipti samo 1 ili 2 idu nasim igracima i dobio opkladu. A vi mu Ostojicu uporno vracate lopte,to je kao da je date protivniku. Stevanovic je bio jedan od najboljih golmana u ligi,protiv cigana je sam osvoio kup. Sto ga toliko mrzite ili zasto toliko gurate Kljajica kada je osrednjak golman.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad je on to bio najbolji, ni na treningu nije najbolji! Brani ga Ostojic koji je direktan krivac za golove protiv Grka u Beogradu! Uzas!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter