8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNO U HUMSKOJ: Napadač iz Rijeke prešao u Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.17 u 14:48

Bilo je do sada mirno ovog leta u Humskoj, ali izgleda da je uprava krenula u ofanzivu na nova pojačanja, stiže napadač iz ‘komšiluka’.

Partizan ima novog napadača. Reč je o 21-godišnjem Nigerijcu Teofilijusu Solomonu. Momku koji je još 2012. godine stigao u Rijeku, ali se na Kantridi nije naigrao fudbala. Pozajmljivan je Primorcu, Zadru, Šibeniku i Istri, a prošle sezone je na 31 utakmici postigao sedam golova. Bio je član mlade reprezentacije Nigerije.

U Partizan bi trebalo da stigne sutra, kada se očekuje i promocija. Reč je o pozajmici do juna sledeće godine, kada će crno-beli imati mogućnost da otkupe njegov ugovor.

Kako HotSport saznaje, Teofilijus Solomon će biti zamena za Uroša Đurđevića koji je na korak do prelaska u Olimpijakos.

Pomogao: Mirko Marković

0
0

8 Komentara

  1. Dovedite onog Eteba iz Portugala,a najurite Djukica, Milinkovic bi bolje uspehe bar u evropi mozda napravio sa ovim Partizanom, Djukic cist promasaj, a ovaj iz Hrvatske jedino Teleoptik da pojaca prvih sest meseci. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako Solomon moze da bude zamena za Djurdjevica a Jovanovic i Vlahovic pa i Djilas sede na klupi ili ih nigde nema_Moze on da bude ULOG ZA BUDUCNOST.Relativno mlad a iskusan spic koji je igrao u nasoj ligi Donji Srem,Jgodina i Sutjeska u CG Srbin Djordje Susnjar trenutno u Litvaniji ili Estoniji ili Litvaniji,a igrao u svajcarskom LUGANU.ima 24 godine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter