0
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PORUKA NAVIJAČA SAVIĆU: Delije skandirale repliku iz ‘Munja’, štoper odreagovao (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.17 u 22:35

Članovi Crvene zvezde su zadovoljni nakon još jedne pobede u domaćem prvenstvu.

Ponovo je Zvezda upisala tri boda a da nije primila gol, što je učinila i u dvomeču sa Spartom iz Praga.

Puleni Vladana Milojevića su igrali odlično. Pogotovo u drugom poluvremenu gde su postigli četiri gola, a od toga tri u razmaku od isto toliko minuta. Svoje impresije nakon utakmice nije mogao da iznese Milojević zbog problema sa leđima, on je ubrzo napustio stadion Radnika a pred kamerama ga je zamenio pomoćnik Kosanović.

– Vladan Milojević ima probeleme sa leđima i usled toga on nije prisutan sada ovde. U prvom poluvremenu smo promašili dosta prilika, mogli smo i ranije da rešimo utakmicu. U drugom se sve otvorilo, postigli smo brza tri gola i uspeli da privedemo utakmicu kraju onako kako to Zvezda u poslednje vreme radi – trijumfom bez primljenog gola, izjavio je Kosanović.

Zvezda je ovog leta imala dosta ‘pogođenih’ pojačanja. Jedan od njih je svakako i Vujadin Savić koji čini nepremostivu prepreku u poslednjih nekoliko utakmica crveno-belih.

– To što nismo primili gol još uvek daje dodatno samopouzdanje ekipi, ja sam najsrećniji zbog toga. Mislim da je ovo sedma utakmica vezano kako nismo primili gol što je veoma važno, pogotovo nama koji igramo u odbrani. Ovu pobedu posvećujemo našem Branku koji je doživeo povredu i nadamo se da će brzo da se vrati. Ova utakmica nije bila laka kako to rezultat pokazuje, izjavio je Vujadin Savić dok su sa tribina dobacivali ‘Dule Savić’, na šta se štoper osmehnuo.


(Izvor: YouTube/Amvideo7s)

Šef struke Radnika je bio vidno razočaran, ne igrom svojih momaka, već ubedljivim porazom. Zvezda je koristila greške Surduličana i došla do prilično ubedljivog trijumfa. Mogli su crveno-beli još nekoliko puta da zatresu mrežu Čančarevića, ali daleko od toga da isto nisu mogli da učine i domaćini.

– Čestitam Zvezdi na pobedi, primili smo tri gola za osam minuta, desile su se neshvatljive greške i još jednom bih čestitao Crvenoj zvezdi ali i svojim igračima. Oni su dali sve od sebe, treba u narednom periodu da ispravljamo te greške, kazao je Simo Krunić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter