2
Domaći fudbal

DA LI JE U PLANU CRNO-BELIH: Nekadašnja velika želja Partizana sada slobodan igrač

Objavljeno: 07.08.17 u 19:30

U nekoliko prelaznih rokova se izdvajao kao velika želja kluba iz Humske, ali nikada transfer nije bio realizovan.

Sada se za tako nešto stvorila šansa jer je Nemanja Tubić postao slobodan igrač.

Posle igranja za Napredak iz Kruševca, Tubić je sporazumno raskinuo ugovor sa tim superligašem i okrenuo se novim opcijama. Centralni bek je omladinske dane proveo u Partizanu u kojem nije imao priliku da debituje kao senior, pa je posle pozajmice u Radničkom Stobeksu, prešao u Čukarički.

Kroz karijeru je nastupao za mnoge insotrane klubove među kojima su Genk, Krasnodar, BATE Borisov, Haugesund, da bi se ove prošle sezone vratio u srpski fudbal.

Miroslav Đukić je po dolasku rekao da će zamenu na mestu štopera za Nikolu Milenkovića tražiti u Lazaru Ćirkoviću, čoveku koji je već tu u klubu, ali navijači nisu preterano zadovoljni delovanjem zadnje linije koja je evropskom dvomeču sa Olimpijakosom primila pet golova.

0
0

2 Komentara

  1. Ako dodje shvaticemo svi da sva pjacanja nisu bila od ilijeva vec od tomica. Ovo sto sad rade te zario tubic nisu igraci za prvi tim a na klupu imamp zarija stevanovica koji je bolji od njega i bosnjaka umesto tubic mada ko da dodje je bolji od cirkovica pa cak i stankovic ako ga se neko seca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter