2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAVAMBA U SERIJI: Partizan vodi 1:0 protiv Spartaka (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.17 u 19:40

U prvih pola sata meča između Spartaka i Partizana u Subotici u prvih pola sata nije bilo većih uzbuđenja, a gosti su do prednosti stigli iz praktično prve iole ozbiljnije situacije.

Nije se činilo da će crno-beli ugroziti gol Spartaka, kada je Jevtović iz prve poslao jednu dugu loptu ka Tavambi.

Možda i najbolji fudbaler Partizana na početku ove sezone sjajno je ispratio ideju Jevtovića, i veoma lepim udarcem doneo svom timu prednost od 1:0 u 30. minutu.

(Youtube/Balkan Tube)

 

0
0

2 Komentara

  1. Čim je Psrtizan pobedio, odmah i zvezda, sumnjivo je to, izgleda počelo je počelo jer nit je Milojević neki extra trener, nit zvezda ima valjan tim a uskoro će se to i videti, neko će im uskoro održati čas fudbala, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Čudi me da tako „objektivan“ nisi primetio SRAMOTNU INTERVENCIJU I BESPOTREBNO ISTRČAVANJE GOLMANA SPARTAKA kod jedinog ozbiljnijeg napada. Kada je povuci potegni, uvek se nađe neki sudija, golman, centarhalf… Nisi primetio kako je postignut gol… Čista slučajnost i poklon!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter