0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan bolji od Spartaka i lošeg terena u Subotici

Objavljeno: 06.08.17 u 20:59

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak u Subotici u okivru meča 3. kola Superlige Srbije golom Leandrea Tavambe u 30. minutu meča.

Utakmica je započela bez većih uzbuđenja, a prvu priliku je imao Đurđević u 4. minutu. Tri minuta kasnije, Abaz je mogao da ugrozi gol Partizana, ali je bio u ofsajdu, što je, uz sličnu situaciju u 15. minutu bilo najveće uzbuđenje u prvih pola sata.

Tada je Jevtović uputio dugu loptu ka golu Spartaka, Tavamba je odlično ispratio i lepim udarcem doveo svoj tim do prednosti.

(Youtube/Golas & Highlights 2017 – 3)

Samo dva minuta kasnije, nova odlična prilika, ali je Tavamba oklevao sa pasom, pa je ostalo 1:0. Do kraja poluvremena još je Suma mogao da pogodi, ali se preigrao, pa su igrači domaćeg tima otklonili opasnost.

Mogao je Đurđević do gola početkom drugog dela, ali je malo ležernije reagovao, da bi Spartak u 56. prvi put ugrozio gol gostujućeg tima, bez uspeha.

U 74. minutu Đurđević je iz slobodnog udarca šutirao tik pored stative, a udarac Jevtovića šest minuta pre kraja odbranio je Ostojić.

Susret je okončan rezultatom 1:0, pa Partizan nastavlja seriju sjajnih rezultata u domaćem šampionatu i ove sezone.

U narednom kolu crno-beli u Humskoj dočekuju Voždovac, dok Spartak gostuje Javoru u Ivanjici.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Spartak – Partizan 0:1 (0:1)

Stadion: Gradski u Subotici. Sudija: Srđan Jovanović (Beograd). Strelac: 0:1 Tavamba u 30. minutu

Spartak: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Kerkez, Hajdin, Šimura, Jočić, Savković, Ivanović, Abaz (od 46. Torbica), Nikolić.

Partizan: Kljajić, N. R. Miletić, Ćirković, Ostojić, Munir, Jevtović, Everton, Pantić, Suma (od 63. Đuričković), Tavamba, Đurđević (od 81. Kosović).

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter