0
Auto Moto

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Prenos Superlige iz Kruševca, odbojkašice na Gran Priju

Objavljeno: 04.08.17 u 08:50

Danas će se odigrati početni meč trećeg kola Superlige Srbije.

Pored fudbala, što ligaškog, što prijateljskog, očekuje nas i nekoliko događaja u drugim sportovima.

Uskoro će početi duel odbojkašica Srbije i SAD na finalnom turniru Gran Prija, tačnije u 9 časova a prenos će se emitovati na Areni sport 1. Ista televizija je obezbedila prenos i druge utakmice sa tog turnira, gde će Kina i Brazil igrati od 13.30.

Što se fudbala tiče, primaran je duel Napretka i Radnika koji će takođe na Areni 1 biti prikazivan, od 20 časova. U istom terminu ćete na Areni 2 moći da pratite utakmicu hrvatskog šampionata između Istre i Lokomotive, a od 20.45 na Areni 3 meč Monaka i Tuluza u prvenstvu Francuske. Na Areni sport 4 će biti prikazivana utakmica u kojoj će rivali biti Standard i Genk, u okviru belgijske lige.

Od 9 pa sve do 16 časova će se na Sport klubu prenositi dešavanja sa moto staza, Moto 3, Moto GP i Moto 2. Potom, s početkom u 16 časova, biće emitovan prijateljski duel Mančester Sitija i Vest Hema. Što se utakmica tog tipa tiče, od 16 časova na SK2 ćete moći da pogledate duel Hadersfilda i Torina, a danas startuje i Čempionšip. U prvoj utakmici će igrati tim koji je doživeo eliminaciju protekle sezone, Sanderlend, i Derbi, duel je na programu od 20.45 na Sport klubu 1.

Partizan je eliminisan iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali će fanovi tok takmičenja od 12 časova na Areni sport 1 moći da isprate žreb za plej-of rundu kvalifikacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter