3
Domaći fudbal

FOTO: FK Krasnodar

MIHAILO RISTIĆ ZA HOTSPORT: Ima nešto čudno u svemiru, ali ne želim da budem gubitnik (FOTO)

Objavljeno: 04.08.17 u 17:10

Teško mi je da se naviknem da ćemo biti suparnici, a ulog je ogroman za plasman u Ligu Evrope – kaže vezista Krasnodara.

Ljubav prema klubu nema granice, a surovi profesionalizam ponekad nema milosti i Mihailo Ristić sa Krasnodarom 17. avgusta na megdanu ceka ‘svoju’ Crvenu zvezdu.

Vezista je silno želeo da izbegne dvomeč sa drugarima iz Ljutice Bogdana.

– Ima nečega u svemiru što ‘donosi’ epizode koje nisam ni sanjao. Sudbina je htela da igram protiv voljenog kluba, a ako dam gol Zvezdi neću ga slaviti. Satima ne mogu da se naviknem da ćemo ići u borbu na dve strane. Tako je kada se nešto voli svim srcem, kao ja moju kuću, gde sam odrastao i postao fudbaler – kaze Ristić.

Sličnu sudbinu imao je Srđan Plavšić.

– Mislio sam da se neću naći u njegovoj koži, a ulog je ogroman za plasman u Ligu Evrope. Pobedniku će biti lepo, ali ja nikako neću da budem gubitnik. To je fudbal, biće lepo i zanimljivo.

FOTO: HOTSPORT

Kolege su već pitale za težinu zadatka.

– Bio sam iskren i procena je da smo favoriti, ali Zvezda je u naletu, izbačena je Sparta i vidi se uspon kolektiva, kao i pojedinaca. Krasnodar ima iskustvo, dobre igrače mada ce im svakako atmosfera na tribinama biti nesto prelepo.
Ima dovoljno vremena do megdana u Rusiji.

– Trener Salimov me polako uvodi u ritam, a protiv Lingbija je sve delovalo dobro. Dve pobede i okrećemo se nastavku šampionata. Imamo dovoljan fond igrača za dva fronta.

FOTO: STARSPORT

Šef ce zatražiti svakako neku preporuku.

– Ima saradnike, koji se bave analizama, a ako me budu pitali jasno je da ću im reći da moramo da budemo strpljivi i agresivni na svakom delu terena.

Na kraju, ambicije se poklapaju.

– To je jasno, a može da bude samo jedan. Krasnodar ili Zvezda, odluka pada u Beogradu i radujem se dolasku i susretu sa dobro poznatim okruženjem, dok će Delije svakako napraviti ambijent za pamćenje – poručio je na kraju Ristić.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter