12
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DOBRE IGRE PROTIV SPARTE: Bundesligaš želi Zvezdinog stranca i miljenika navijača?!

Objavljeno: 04.08.17 u 10:40

Skaut Frajburga imaće dobre preporuke za čelnike, a cena malo preko milion evra se uklapa u budžet i za ono koliko su Nemci spremni da potroše.

Dve pobede nad Spartom, dobar pojedinačan učinak igrača svakako donosi povećanje vrednosti na evropskom tržištu. Rukovodstvu Crvene zvezde će biti teško da i posle 31. avgusta zadrže neke od igrača koji čine okosnicu.

Kapitenu na mečevima sa Spartom, Mičelu Donaldu, je ponuđen produžetak ugovora, a kako saznaje HotSport u Pragu je sjajni vezista bio pod lupom skauta Frajburga.

Ekipi iz Bundeslige je neophodno da se pojača na ovoj poziciji pred start tamošnjeg šampionata, a čelnici će dobiti izveštaj u kojem je Holanđanin pravo rešenje. Uklapanje cene obeštećenja od malo preko milion evra se uklapa u planove, pa sada slede naredni potezi.

Sem Donalda, pod lupom klubova su sinoć bili Ričmond Boaći, kao i Kanga i Srnic. Ipak, postoji najava da niko neće napustiti ekipu do posle 24. avgusta i revanš meča za plej-of Lige Evrope, a možda svi ostanu na okupu ako se izbore mečevi na jesen u grupnoj fazi.

0
0

12 Komentara

  1. Ma uzimaj bre Terzo, ne vredi ni 300 kila! Nema u njemu igraca, to tvrdim odgovorno i strucno. ni u njemu ni u La Taleku! Ovaj centrfor ,kako se zove Boakije ,e on ima nesto od fudbala u nogama. Medjutim tezak je i sport ko puz, ali dobro oseca prostor.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pustite ga na vreme ,dok se niste obrukali, i Boacija takodje, Krasnodar ce da deli packe uskoro, i sut kartu iz evrope, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
  3. Znači ,svake godine pravi novi tim i igraj livadsku ligu ?E druže Tito a kakvi su to klubovi bili za tvog vremena a sad dno Evrope.

    0
    0
    Odgovori
  4. Logicno je da, ako izbore grupnu fazu LE, svi ostanu u ekipi. Dobicemo dovoljno novca od ulaska u LE pa ne moramo odmah prodati najbolje!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter