3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNO: Leonardo potpisao za Al Ahli (FOTO)

Objavljeno: 03.08.17 u 20:33

Kako je najavljeno, Brazilac je od danas i po slovu ugovora fudbaler Al Ahlija.

Nakon više meseci „drame“ kroz koju su navijači Partizana prolazili sa Leonardom da Silvom Souzom, danas je najavljeno, a u popodnevnim časovima i definitivno okončano – Leonardo je novi fudbaler Al Ahlija iz Džede u Saudijskoj Arabiji.

To je potvrđeno i na zvaničnom tviter nalogu ovog kluba fotografijom na kojoj Leonardo, uz širok osmeh, potpisuje ugovor za koji će dobiti 2.4 miliona evra.

Leonardo je prošle sezone bio možda i ključni fudbaler Partizana u pohodu na šampionsku titulu, ali je njegov boravak u crno-belom taboru praćen velikim brojem problema, mahom zbog neslaganja Brazilca sa upravom crno-belih, što je eskaliralo posle duela protiv Budućnosti.

 

0
0

3 Komentara

  1. E sada kad imate para ili ih uskoro dobijete vreme je za igraca profila kao Leo, nista ispod toga, moze samo bolji od njega, pamet u glavu zato ilievu i ostali iz uprave pazite sta dovodite, treba jos jaci poartizan za narednu sezonu, pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter