1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENA EKSKLUZIVA HOTSPORTA: Ode Leonardo! Partizan dobija lepo obeštećenje

Objavljeno: 03.08.17 u 19:43

Fudbalski klub Partizan ostaje bez jednog od najboljih fudbalera, potvrđeno je HotSportu.

Ekskluzivna informacija koju je jutros preneo HotSport dobila je potvrdu – Leonardo da Silva Souza nakon godinu dana igranja za Partizan karijeru nastavlja u Al Ahliju!

Čitav posao odradio je poznati srpski menadžer Zoran Stojadinović sa kolegom Muhamedom iz Pariza, ostvarivši ekstra transfer, koji će napuniti kasu u Humskoj.

Kako smo najavili, crno-belima pripada četiri miliona evra, dok će Leonardo zarađivati 2,4 miliona evra godišnje u novom klubu.

Brazilac je odbio tri puta manju sumu od Meca, što je logičan potez „karioke“:

Posao je završen. Partizan i Leonardo su prihvatili uslove Al Ahlija, a klub iz Džede je hteo po svaku cenu vezistu od kog se očekuju dobre partije u Saudijskoj Arabiji, rekao je za HotSport Stojadinović.

Brazilac je spakovao kofere, i danas bi trebalo da otputuje u Aziju, gde će završiti posao potpisom milionskog ugovora, a potom se pridružiti novoj ekipi, koja u novoj sezoni ima visoke ambicije i osvajanje trofeja kao cilj. A Leonardo bi trebalo da bude važan deo tima.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter