6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAN POSLE KIKSA: Oglasio se Filip Kljajić i pokušao da objasni neverovatnu grešku u Pireju (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.17 u 13:49

Filip Kljajić napravio je kardinalnu grešku u 21. minutu kada je poklonio vođstvo Olimpijakosu i dodatno otežao svom timu put ka nedosanjanom čudu na ‘Karaiskakisu’.

Filipu Kljajiću ovo nije prvi put da pravi kardinalne greške, ali su prethodne dve se dešavale na pripremama. Prošle godine to je učinio na gotovo identinčan način kao sinoć, s tim što je ovo bio duel sa velikim protivnikom i zbog toga mu je sigurno još teže.

Pokušao je da se priseti te situacije i objasni šta se zapravo dogodilo.

– Bilo mi je mnogo krivo! Posebno što se desilo tako da mi je lopta upala u ravan sa reflektorom i u trenutku je nisam uopšte video. Mnogo mi je značila podrška saigrača na terenu baš tada, jer mi praktično živimo zajedno, prolazimo kroz razne situacije zajedno i na taj način pokazujemo da smo pravi tim. Ta zajednička podrška i bliskost nas je gurala kako u šampionatu tako i sada. Još jednom ponavljam – hvala saigračima koji su bili uz mene.

Partizan je mogao i do pobede…

– Pokazali smo da možemo ravnopravno da se nosimo sa takvim klubovima kao što je Olimpijakos. Na našu žalost, a na njihovu sreću, rezultat iz Beograda nam nije išao na ruku, ali sada idemo dalje. Imamo gust raspored u šampionatu za koji moramo da se pripremimo dobro i napunimo i emotivno i fizički. Sutra nas očekuje žreb i koga god da izvučemo daćemo sve od sebe da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope, jer ova ekipa to zaslužuje. – rekao je Filip Kljajić za Partizanov sajt.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

6 Komentara

  1. Nije ti ovo prvi put. Pitam se koju vezu imas da budes prvi golman. Nijedna tvoja lopta izbacena iz sesnaesterca neide partizanovim igracima. To sam se na stadionu kladio i dobio opkladu. Stevanovic je za tebe akademik.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kvalitet je toliko ocigledan da ja ne znam kako uopste oni misle da su racnopravni…jednostavno su igrali koliko treba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter