1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STOJKOVIĆ JE SPREMAN, ALI: Tri stranca preskaču revanš sa Spartom, jedan je veliko iznenađenje! (FOTO)

Objavljeno: 02.08.17 u 09:53

U odnosu na prvi meč Rikardinjo neće igrati, a kod kuće ostaju: Ruiz, Frimpong i Vučićević.

Dva gola prednosti ima Crvena zvezda za revanš sa Spartom, a ekipa danas čarter letom stiže u Prag i od 19 časova odradiće trening na stadionu češkog kluba. Kako saznaje HotSport trener Vladan Milojević je odredio spisak od 20 igrača i na njemu nema tri stranca.

Ipak, najveće iznenađenje je da u ekipi nije Rikardinjo, koji je igrao u prvom meču. Ocigledno je da Brazilac nije u formi, da je malo pokazao za dobijenu minutažu i da će morati da zasluži povratak u najbolji tim ili da čak menja klub…

 
FOTO: STARSPORT

Jasno je da se za Džona Ruiza čeka ponuda i da je na izlaznim vratima, a Abraham Frimpong je trenutno četvrti štoper u rotaciji.

Ovog puta treći napadač Vučićević nije neophodan pošto su tu Boaći i Pešić, a verovatno će samo momak iz Gane biti starter.

Na kraju je najvažnije da je spreman desni bek Filip Stojković, koji nema problema sa povredom zgloba zbog koje je na poluvremenu napustio teren protiv Rada na Banjici.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter