0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

POJAČANJE NA KROVU: Gavrić pojačao Voždovac (FOTO)

Objavljeno: 31.07.17 u 14:36

Voždovac je ostvario prvu pobedu u prvenstvu na gostovanju u Bačkoj, ubedljivim rezultatom 3:0. Zmajevi su u vrhu tabele od starta šampionata, a takođe je igrački kadar sve jači.

Novo pojačanje Zmajeva je Nebojša Gavrić, centralni vezni igrač. Rođen je 27.08.1991 i u ekonomatu FK Voždovac je već zadužio dres sa brojem 27.

Nebojša je igrao za Mladost Lučane, Borac Čačak i Rudar iz Ugljevika. U Superligi iza sebe već ima 84 utakmice i postigao je 4 gola, te zabeležio dve asistencija. 

Generalni direktor kluba Goran Grkinić je dočekao novo pojačanje, a Nebojša u prvom intervjuu za sajt nije krio dobro raspoloženje: „Drago mi je što sam došao u Voždovac. Čuo sam dosta pozitivnih stvari o klubu i dolaskom sam uvideo da je Voždovac jedan od najorganizovanijih klubova u regionu. Jedna od najzdravijih sportskih sredina.“

Na terenu će se pričati najviše: „Sada je sve na meni, nadam se da ću opravdati očekivanja i ukazano poverenje.“ – istakao je Nebojša Gavrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter