0
Fudbal

KAKAV KRAJ LEGENDE: Terim tukao kafedžiju, turski savez ga oterao (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.17 u 19:00

Ne čitamo svaki dan vesti kako je selektor jedne zemlje učestvovao u ‘kafanskoj tuči’ zbog čega je dobio otkaz, iako je živa legenda te zemlje.

Turska više nema selektora. Fatih Terim je smenjen posle skandala koji se dogodio pre nekoliko dana. Naime, selektor Turske je sa svojim zetovima Ahmetom Baranom i Volkanom Bahdžekapilijem tukao i rasturio restoran Salahatina Ajdoguda. Snimci tuče su procureli u javnost, FS Turske je odmah reagovao.

– Na sastanku su obe strane bile saglasne da je obostrana korist da se krene odvojenim putevima. Zahvaljujemo se i želimo sreću i uspeh u budućem radu našem uvaženom stručnjaku Terimu koji se dokazao uspesima u turskom i svetskom fudbalu i koji je mnogo doprineo razvoju turskog fudbala – piše u saopštenju.

Evo kako je to izgledalo:

Turska je na trećoj poziciji grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Posle šest odigranih kola Hrvatska i Island imaju 13, Turska i Ukrajina 11, a Finska i takozvano Kosovo 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter