0
Evropske lige

ŠTA JE SA OVIM ČOVEKOM: Kasano se ponovo povukao

Objavljeno: 25.07.17 u 09:10

Italijanski fudbaler Antonio Kasano saopštio je danas, drugi put za nedelju dana, da je završio karijeru, preneli su britanski mediji.

Kasano (35) je pre dve nedelje potpisao za Veronu, a osam dana kasnije saopštio je da je završio karijeru. On je nekoliko sati kasnije rekao da se predomislio, da će ostati u klubu i da želi da ima „ludu sezonu“.

Samo šest dana kasnije, posle dve prijateljske utakmice Verone, Kasano je danas saopštio da je završio karijeru.

On nije igrao prvenstvenu utakmicu od maja 2016. godine, a u januaru je raskinuo ugovor sa Sampdorijom.

Njegova supruga Karolina Marsijalis je na društvenim mrežama danas napisala da će Kasano napustiti Veronu i potražiti drugi klub, ali je on nešto kasnije objasnio da je završio karijeru.

– Za razliku od onoga što se pojavilo na profilu na društvenim mrežama moje supruge, želeo bih da objasnim. Karolina je pogrešila. Razmislio sam i odlučio Antonio Kasano više neće igrati fudbal. Kao 35-godišnjaka motivacija me vodi kroz život, a u ovom trenutku prioritet mi je da budem sa decom i suprugom, naveo je Kasano u saopštenju, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

On se izvinio gradu Veroni, svim navijačima, čelnicima kluba, saigračima i treneru.

Kasano živi sa porodicom u Djenovi, udaljenoj oko 300 kilometara od Verone.

On je karijeru počeo u klubu iz rodnog grada Barija, a zatim se proslavio u Romi, za koju je postigao 39 golova na 118 utakmica. Posle toga je igrao za Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter i Parmu.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 39 utakmica i postigao 10 golova. U novembru 2011. godine operisao je srce.

Kasana brojni mediji i navijači smatraju jednim od najtalentovanijih, najzanimljivijih i najkontroverznijih igrača. Tokom karijere imao je problema sa ponašanjem, sa prekomernom težinom, a Uefa je svojevremeno suspendovala pošto je rekao da se nada da neće biti homoseksualaca u reprezentaciji Italije za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter