3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAD SU NA REDU ODLASCI: Dva stranca i dva mlada igrača manje

Objavljeno: 24.07.17 u 10:29

Crvenu zvezda je dovela sve što je manje-više želela ovog leta, sad sledi kraćenje spiska igrača, a četvroica su već na izlaznim vratima stadiona ‘Rajko Mitić’.

Kompletan tim je dovela Crvena zvezda u letnjem prelaznom roku, ali trener Vladan Milojević želi da se u narednom periodu, tokom avgusta, igrački pogon skrati i formira takmičarska ekipa od 22 do 25 igrača i tri golmana. Izgleda da će prvi od stranaca klub napustiti Džon Ruiz, a kako HotSport saznaje posle bivšeg kapitena Vojvodine Dejana Melega, prvoligaš iz Turske hoće Kostorikanca.

Trenutno se stiglo na pola puta i vaga se obestećenje, koje je izmedju 500 i 600 hiljada evra, a igrač je dobio uslove za trogodišnji ugovor. Ograničen broj stranaca, dosta igrača na poziciji krila i slab učinak su svakako idealno rešenje da Ruiz napusti ‘Ljutice Bogdana’.

Na izlaznim vratima su još tri igrača. Vladimira Jovovića želi podgorička Budućnost, dok Vladan Milojević više ne računa na Stefana Miloševića i Andriju Lukovića.

Danas sledi promocija novog golmana Milana Borjana, koji će debi imati verovatno u četvrtak protiv Sparte iz Praga na najvećem srpskom stadionu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter